Celebrity News

Duboko udahnem da se smirim: Oglasila se Jelena Đoković SLOMLJENA nakon DRAME sa Novakom u Australiji

Oglasila se Jelena Đoković nakon što je Novak odbijen za vizu u Australiji

Duboko udahnem da se smirim: Oglasila se Jelena Đoković SLOMLJENA nakon DRAME sa Novakom u Australiji

Oglasila se Jelena Đoković nakon čitave drame koja je zadesila njenog supruga i tenisera Novaka Đokovića, koji je odbijen za vizu u Australiji, u kojoj je trenutno boravi zatočen u migrantskom hotelu, dok se čitava situacija ne reši.

Oglasila se Jelena Đoković emotivnim rečima

Naime, dok Novak čeka ponedeljak kako bi saznao ishod žalbe na odluku australijskih vlasti i dok je čitava porodica Đoković pod strepnjom, Jelena je uputila emotivne reči podrške javno, objavom na društvenim mrežama.

- Srećan Božić svima koji ga danas slave! Mir Božiji! Želim da svi budu zdravi, srećni, sigurni i zajedno sa porodicama. Volela bih da je moja porodica danas na okupu, ali uteha mi je da smo barem zdravi. I mi ćemo rasti iz ovog iskustva - napisala je ona.

Pročitajte: Šta se to dešava? Dok je Novak u pritvoru, Jelena donela ŠOKANTNU ODLUKU koja je začudila CEO SVET

Jelena se zahvalila svim ljudima širom sveta koji su uputili podršku Novaku, te objasnila da se trudi da bude prisebna i zadrži smirenost.

- Hvala vam dragi ljudi širom sveta što koristite svoj glas da pošaljete ljubav i podršku mom suprugu. Duboko udahnem da se smirim i nađem zahvalnost (i razumevanje) za sve što se sada dešava. Jedini zakon koji svi treba da poštujemo bez obzira gde se nalazimo je Ljubav i poštovanje drugih ljudi. Ljubav i praštanje nikada nisu greška, već moćna sila - dodala je uznemirena supruga Novaka Đokovića.

Pročitajte: Jelena i Novak se razilaze - Stav oko trećeg deteta bio je PRESUDAN

Guliver Getty Images

 

Podsetimo, Novakovi papiri o medicinskom izuzeću su naknadno proglašeni nedovoljnim, te je on pritvoren sa ostalim imigrantima dok čeka odluku na svoju žalbu o deportaciji koja je doneta nakon više od sedam sati čekanja na aerodromu.

 

Komentari (0)

Loading