Celebrity News

ŠTA JE PRETHODILO NASILJU: Evo šta se danas desilo u domu Karleuše i Duška pre nego što je Jelena pozvala policiju

Duško Tošić ošamario Jelenu Karleušu, navodno, bruje domaći mediji, a evo šta je prethodilo nemilom događaju..

ŠTA JE PRETHODILO NASILJU: Evo šta se danas desilo u domu Karleuše i Duška pre nego što je Jelena pozvala policiju

Duško Tošić ošamario Jelenu Karleušu - udarna je vest dana, a navodno se sve odigralo u njihovom porodičnom domu na Dedinju.

Duško Tošić ošamario Jelenu Karleušu - spekulišu mediji

Kako je saznao "Kurir" , Duško i Jelena, kao i svedoci, biće saslušani u policijskoj stanici Savski venac, kod dežurnog zamenika tužioca, a pevačica ne želi da priča sa policijom niti da podnese prijavu protiv supruga.

Takođe, kako je odlučeno u Prvom javnom tužilaštvu, Tošić će biti saslušan.

- Dežurni zamenik javnog tužioca je naložio da se obavi razgovor sa prijavljenim Duškom Tošićem i svedocima koji su prisustvovali prijavljenom nasilju, nakon čega će biti izvršena procena rizika o eventualnom nasilju u porodici - saopštilo je tužilaštvo, prenosi Tanjug.

Pročitajte: NASILJE NA BOŽIĆ - Jelena Karleuša prijavila supruga Duška da ju je OŠAMARIO! Ovo su svi detalji

Instagram

 

Pre nego što se nemili događaj navodno dogodio, Jelena je bila na grobu svoje majke Divne, kao i svaki dan, te se potom vratila kući na porodični ručak sa prijateljima i rodbinom. Tokom Božićnog ručka supružnici su se, navodno, žestoko posvađali što je kulminiralo time što je Jelenu Duško pljunuo u lice i udario pred svima.

Pojedini prijatelji bliski paru, tvrde da ovo nije prvi put da dolazi do nemilih scena u njihovom domu, te da je Jelena godinama pokušavala da zataška probleme u braku.

Nakon što je saslušan, Dušku Tošiću izrečena je Hitna mera zabrane prilaska i komuniciranja sa Jelenom u trajanju od 48 sati, prenose mediji, a tužilaštvo će odlučiti da li će se produžiti.

Za sada, ni pevačica ni fudbaler se nisu oglašavali za medije.

Komentari (0)

Loading