Celebrity News

Ozbiljna kriza u braku! Vesna Đogani otvoreno: Samo još OVO me sprečava da se RAZVEDEM

Razvod Vesne Đogani tema je domaćih medija od kada je emisija "Paparaco lov" objavila snimak na kome se njen suprug u svom automobilu ljubi sa drugom ženom

Ozbiljna kriza u braku! Vesna Đogani otvoreno: Samo još OVO me sprečava da se RAZVEDEM

Razvod Vesne Đogani očekivao se kada je u medijima kao bomba odjeknula vest da je Đole vara, pa ipak, Vensa je u intervjuu za naš magazin otkrila da su taj problem rešili razgovorom.

- Mediji rade svoj posao i ne znam zašto bi bili nežni prema nama. Nije mi bilo svejedno dok su nas razvlačili po štampi i portalima, ali bilo mi je nelagodno samo dok sa Đoletom lično nisam razjasnila šta je posredi. Onda sam bila potpuno racionalna, čak nisam imala problem da dajem intervjue i objašnjavam situaciju, dok je Đole bio potpuno van sebe. To je bila situacija u kojoj sam ja smirivala njega, iako bi ljudi očekivali suprotno. Iznenadio se kada sam mu rekla da idem na televiziju, istu onu koja je objavila celu priču, da dam svoju izjavu. On nije mogao da veruje, pitao me je zbog čega odlazim u „leglo zmija“. Ali idem da razgovaram, da rešim stvar, što se na kraju i pokazalo kao najbolje. Onda je Đole rekao da smo „prešli igricu“, da je naš odnos prešao na novi nivo. On sada ima još veću odgovornost da zadovolji potrebe jedne zrele žene poput mene - rekla nam je tada, ali i otkirla da njihov brak prolazi kroz još veći potres:

Pročitajte: RAZVOD? Vesna Đogani EKSKLUZIVNO - Ponovo prolazimo kroz veliki potres u porodici!

Boško Karanović

 

- Upravo ovih dana imam jednu veliku „igranku“ u kući, ali ne smem još da pričam, treba mi vremena da je proživim, da dođem do rešenja, pa ću tek onda moći da analiziram - rekla nam je Vesna, a od tada se o krizi u braku nije oglašavala, sve do sada.

Naime, razvod Vesne Đogani još uvek se nije dogodio, a ona je, prenosi "Svet" otkrila da je razlog tome činjenica da je njoj porodica, koju u detinjstvu nije imala, svetinja.

- Moja deca imaju više nego što sam ja ikad imala. Imaju oca, majku, svoje domaćinstvo, topli dom. Bukvalno sve ono što ja nikada nisam imala. Trudim se da budem normalan i dobar roditelj - otkrila je brižna majka otkrivši da i njen suprug ima iste prioritete, što je dovoljno da nihov brak još uvek traje.

Komentari (0)

Loading