Celebrity News

Doživela je da joj se ćerke posvađaju zbog novca: Ovo je mama Milice Todorović, njen izgled će vas iznenaditi (FOTO)

Autor: | 08/01/2022

Majka Milice Todorović najvažnija je figura u životu pevačice

Doživela je da joj se ćerke posvađaju zbog novca: Ovo je mama Milice Todorović, njen izgled će vas iznenaditi (FOTO)

Domaća javnost neretko polemiše o privatnom životu pevačice Milice Todorović (31), kao što, uostalom, čini sa svim drugim ličnostima sa javne scene, pa je nedavno novi povod za to bila otvorena želja njene majke Jasmine da joj uskoro podari unuče, tačnije da rodi ćerku, što je stavilo novi pritisak na emotivni status poznate estradne umetnice. Međutim, to je ujedno bio i razlog da se javnost detaljnije zainteresuje za pitanje ko je majka Milice Todorović, odnosno žena koja ima možda i najveći uticaj na samu pevačicu.

 

 

I čim malo pogledate u prošlost, jasno je da je Jasmina Todorović najzaslužnija osoba za napredak karijere poznate pevačice na kojem je Milica radila već sa trinaest godina kada ju je upravo majka prijavila za takmičenje "Zvezde Granda" koje ju je ubrzo zatim i proslavilo.

- Htela sam da se bavim stranom muzikom, pop, rok, kao Rijana, ja sam sebe zamišljala u Holivudu. Kad me je mama prijavila za takmičenje, ja sam bila beskrajno tužna. Ali sada sam joj jako zahvalna na svemu, jer je ona to koja me je izgurala, organizovala prevoze od Kruševca do Beograda, dok je tata bio u fazonu "snađi se" - ispričala je ranije Milica, a njena majka je izjavila da počeci jesu bili veoma teški bez obzira što je bila uz svoju ćerku na svakom koraku.

 

 

- Dešavalo se da moja ćerka tri puta nedeljno mora da putuje za Beograd, dešavalo se da nemamo novac, da nemamo gde da prespavamo kada se završi takmičenje - prisetila se Jasmina koja ipak ističe da je uvek bila uz svoju ćerku.

- Ja sam Milicu samo pratila u onome što je ona želela i bila sam joj vetar u leđa i podržavala sam svaku njenu odluku, a, Bogu hvala, sve su bile ispravne - rekla je tokom gostovanja u emisiji "Magazin In", što je bila veoma retka prilika da je javnost vidi.

Međutim, nije sve bilo tako idealno u porodičnim odnosima familije Todorović pa bi Jasmina najverovatnije želela da što pre zaboravi na skandal kada je Milica tužila supruga njene sestre Jovane koji ju je navodno opljačkao za šezdeset hiljada evra. Bila je to potresna epizoda najviše za samu Jasminu koja nije mogla da gleda kako joj se ćerke svađaju zbog novca.

Pročitajte: Sa momcima definitivno nije imala sreće, ali zato sa njihovim majkama jeste! Milica Todorović progovorila o bivšim svekrvama

 

 

Upravo želja da joj ćerka podari unuku bio je razlog da se nedavno majka Milice Todorović ponovo oglasi, što retko čini. Ona je pred Milicom izjavila da joj od srca želi potomstvo.

- Želja mi je da imam još unučića. Moja najveća želja je da se ostvari u ulozi majke - rekla je Jasmina zbog čega je pevačica u tom trenutku zaplakala.

 

 

Međutim, majka Milice Todorović ima još jednu želju. Kako je priznala, volela bi da njena ćerka nastupi na gradskom trgu u Kruševcu jer smatra da ona to zaslužuje, ali tvrdi da je još uvek niko od predstavnika tog grada nije zvao.

Komentari (0)

Loading