Celebrity News

Dala je sve od sebe da ga ocrni u javnosti: Ovako danas izgleda žena koja je Aleksandru Radojičiću rodila ćerku (FOTO)

Bivša partnerka Aleksandra Radojičića posle mnogo peripetija danas je zahvalna na njegovom postojanju

Dala je sve od sebe da ga ocrni u javnosti: Ovako danas izgleda žena koja je Aleksandru Radojičiću rodila ćerku (FOTO)

Petar Đorđević

Česte su prilike u kojima se glumac Aleksandar Radojičić (34) na društvenim mrežama hvali svojom naslednicom Ajom, pa je tako svakako bilo i tokom praznika koje je proveo u njenom društvu. Međutim, već godinama idilične slike zajedničkih trenutaka pripadaju samo njima, dok je Ajina mama na nekoj drugoj strani budući da su se glumac i njegova bivša partnerka Jelena Melezović, koja mu je rodila Aju, rastali davne 2014. godine nakon što su dugo bili u vanbračnoj zajednici.

 

 

Odnos Radojičića i majke njegovog deteta bio je vrlo turbulenatan tokom minulih godina, a u svojoj najgoroj fazi sigurno je bio između 2014. i 2016. godine koliko je trajala njihova borba za starateljstvo nad ćerkom, koju je na kraju dobila Jelena. Ta borba je bila do te mere bespoštedna da su bivši partneri jedno o drugom davali oprečne izjave. Jelenini komentari o glumcu išli su od optužujućih do pohvalnih i opet ispočetka.

 

 

- Od dana kada je dete zvanično pripalo meni, Aleksandar nam se javlja samo jednom mesečno, a na društvenim mrežama glumi heroja i super tatu. U stvarnosti ne da ne viđa dete, nego ni ne pozove da vidi šta radi - oplela je Radojičićeva bivša partnerka, da bi kasnije davala i izjave poput ove:

-  Razlog za naš rastanak nije ni preljuba ni nedostatak ljubavi, već nešto treće, intimno, samo naše. Aleksandar je najdivniji otac na svetu. Redovno viđa Aju, koja ga obožava. Šalje joj novac i garderobu i brine o njoj. Iako smo mladi dobili dete, verujem da savršenijeg oca za svoje dete nikad neću naći - takođe je rekla Ajina majka.

Pročitajte: Da se istopiš: Ćerka Aleksandra Radojičića izrasla u pravu princezu (FOTO)

 

 

Po svemu sudeći, par je danas u dobrim odnosima budući da je pre samo dva meseca Jelena javno čestitala Aci rođendan, i to uz kakvu poruku.

- Danas je rođendan Ajinom tati i Filipovom drugu. Živ, zdrav,srećan i voljen bio. Hvala Bogu što postojiš. Živeo - poručila je Jelena koja se nakon raspada veze sa glumcem okrenula novoj ljubavi.

Udala se i pored Aje ima i sina Filipa s kojim je Aleksandar navodno u odličnim odnosima. Jelena se, kako navode pojedini mediji, danas bavi nekretninama.

Komentari (0)

Loading