Celebrity News

Sin Viki Miljković u crkvenoj odori: Pevačica sprema Andreja za Bogosloviju, da život posveti Bogu (FOTO)

Sin Viki Miljković na teniskom terenu niže velike uspehe i taman kada smo pomislili da će u belom sportu izgraditi karijeru, ispostavilo se da mama za njega ima veće planove

Sin Viki Miljković u crkvenoj odori: Pevačica sprema Andreja za Bogosloviju, da život posveti Bogu (FOTO)

Naime, uspešni mladi sportista Andrej Tašković odavno je odlučio da neće krenuti muzičkim stopama svojih roditelja, a li se prema pisanju medija, u njegovom životu, pored sporta pojavila još jedna profesionalna mogućnost. Sin Viki Miljković i Dragana Tapkovića Tašketa mogao bi umesto sporta odabrati Bogosloviju.

- Andrej se uspešno bavi belim sportom i to svi znaju, ali poslednjih godina, iako je tinejdžer, sve više je zainteresovan za crkvu i pravoslavnu veru, što u današnje vreme nije tipično za njegovu generaciju - kaže izvor za "Alo" i dodaje:

- Viki i Taške su iz tradicionalnih porodica i baš tako su vaspitavali i Andreja. Oni slave sve verske praznike, krsnu slavu, poste i pričeste se bar jednom godišnje. Andrej je ljubav prema pravoslavlju sticao od najranijeg detinjstva. Sa Violetom i Draganom on redovno ide u crkvu i sam sveštenički poziv mu se toliko dopao da je počeo i da pomaže prilikom liturgija. Ovog Božića ispunila mu se velika želja, pa je prisluživao tokom ponoćne liturgije u Hramu Svetog Save.

Pročitajte: Uspešan mladić sa blistavom budućnošću! Ovo je sin Viki Miljković i Dragana Taškovića (FOTO)

Instagram

 

Kako izvor za pomenuti list otkriva, Andrej u ovoj odluci ima potpunu podršku svojih roditelja.

- Violeta nema potrebu da se meša u Andrejeve izbore i bez obzira što je još jako mlad, podržava sve njegove odluke i želje. Tako je bilo kada je rešio da se bavi tenisom, tako je i sada kada ga veoma interesuje vera. Viki i Taške su bili oduševljeni i ponosni na njega kada su ga videli u prisluženičkoj odori sa svećama kako sa studentima teologije i onima koji se pripremaju za te studije posvećeno pomaže prilikom ovogodišnje božićne liturgije. Ne bi me začudilo da se Andrej odluči za Srednju bogoslovsku školu nakon koje bi upisao i Bogoslovski fakultet. Za Viki i Tašketa to ne bi bilo ništa novo, a sigurna sam da bi gabez razmišljanja podržali u toj odluci.

- To za nas nije ništa novo jer Andrej pomaže u crkvi od treće godine. To je sve šta mogu da vam kažem - kratko se ovim povodom oglasila i ponosna mama.

Komentari (1)

Loading
Jovan

13:14 26.01.2022

Drago mi je odabir mladica Andrea Taskovica bude Bogoslovija I volim cuti da su mu roditelji vernici predani pravoslavnoj crkvi Nadam se da kao vernici koji lepo zive dadu I donaciju onima pravoslavcima koji ocekuju od svih dobrih ljudi neku pomoc za njihov bolji zivot