Celebrity News

Prva ispovest Duška Tošića nakon što mu je zabranjeno da 30 dana priđe supruzi: Zašto mene predstavljate kao lošiju stranu?

Ispovest Duška Tošića, nakon što je Prvo osnovno javno tužilaštvo odlučilo da mu se produži mera zabrane prilaska supruzi Jeleni do 8. februara

Prva ispovest Duška Tošića nakon što mu je zabranjeno da 30 dana priđe supruzi: Zašto mene predstavljate kao lošiju stranu?

Kada se u porodičnoj vili na Dedinju tokom porodičnog ručka dogodio sukob između Duška Tošića i Jelene Karleuše, niko nije očekivao rasplet koji je usledio. Duško Tošić saslušan je, usledila je mera zabrane prilaska od 48 sati, koja je odlukom tužilaštva produžena na mesec dana, a Jelena Karleuša odlučila je da se ovim povodom ne oglašava.

Baš kao što je sa njihovim odnosom godinama slučaj, svako je imao svoju verziju priče, mediji, fanovi, svedoci, dok je bračni par Karleuša - Tošić odlučio da o svemu ćuti.

Međutim, nakon novinskih naslova, koji su na njegovo ime "bacili senku", usledila je prva ispovest Duška Tošića.

Pročitajte: Fotografija govori više od hiljadu reči - Evo u kakvom je stanju Jelena Karleuša nakon Duškovog šamara

Instagram

 

Ispovest Duška Tošića javnost je dočekala podeljenih mišljenja, ali je on po prvi put od kada je njegov brak vodeća tema medija odlučio da se oglasi i medijima, ali i obožavaocima iznese svoju stranu priče.

Komentari (0)

Loading