Celebrity News

Drugo nismo ni očekivali: Fotografija dokazuje šta majka 15 godina mlađe Hane misli o novom zetu Petru Graši

Majka Hane Huljić i supruga čuvenog muzičara Tončija Huljića konačno je javno iznela svoj stav o vezu ćerke Hane sa petnaest godina starijim Petrom Grašom

Drugo nismo ni očekivali: Fotografija dokazuje šta majka 15 godina mlađe Hane misli o novom zetu Petru Graši

Iako se majka Hane Huljić nije javno oglašavala povodom romanse o kojoj bruji ceo region, poslednje fotografije koje kruže društvenim mrežama dokaz su njenog stava o vezi njene ćerke i petnaest godina starijeg Petra Graša.

Petar i Hana naime, fotografisani su tokom šetnje centrom Zagreba, srećni, nasmejani i u društvu Vjekoslave Huljić. Radost koju zaljubljeni par ne može sakriti, podelila je i Vjekoslava, koja je širokim osmehom tokom šetnje jasno stavila do znanja da ovu ljubav podržava i da o Petru misli sve najlepše.

Pročitajte: OVO JE MOJA ISTINA! Petar Grašo prvi put o raskidu veze sa Danijelom i ljubavi sa 15 godina mlađom Hanom nakon što ga je ceo Balkan OSUDIO

Petar Grašo dugogodišnji je prijatelj porodice Huljić, pa ga roditelji njegove izabranice odlično poznaju i potpuno prihvataju, bez obzira na veliku razliku u godinama.

- Vrlo smo srećni i zadovoljni. Tako treba biti. Hana je jako dobro i srećni smo - rekao je Tonči, a njegov stav, jasno je, deli i Vjekoslava.

Komentari (0)

Loading