Celebrity News

Umro mi je muž, vreme ne znači previše! Najteži dani voditeljke RTS-a

Muž Tijane Jevtić tragično je preminuo i ostavio ogromnu prazninu u srcu najbolje sportske novinarke "RTS-a"

Umro mi je muž, vreme ne znači previše! Najteži dani voditeljke RTS-a

Muž Tijane Jevtić preminuo je pre godinu dana, a ona danas otkriva kako se bori sa uspomenima i momentima u kojima joj strašno nedostaje.

- Živimo kao da je on tu, trudimo se da mnogo toga održavamo onako kako smo se dogovarali. Ostale su najdivnije uspomene, velike stvari koje smo vremenom prošli, sva putovanja i lepa događanja. Život vas vodi. Vreme ne znači previše, sad samo još više na značaju dobija sve ono lepo što je ostalo - rekla je novinarka i otkrila da joj je istinski značila podrška porodice i prijatelja u najtežim trenucima.

Najdraža uspomena na supruga ostao je period u kome su živeli na Kipru, kome se ona i danas rado vraća:

Pročitajte: Bolna ispovest Tijane Jevtić nakon smrti supruga - Predosetila sam da nije dobro

 

 

- Kipar je i danas mesto broj jedan kome se vraćam. Mnogo toga smo obišli, živeli u raznim zemljama, ali te topline Kipra nema nigde. To je narod srodan nama. Na život i svaki dan gledate drugim očima kada se svako jutro probudite uz zrake sunca gledajući palme i more. Nema žurbe, nema jurnjave, ljudi žive uz osmehe. Iste praznike slavimo, posvećeni smo istim stvarima, hrana nam je ista, dakle dosta toga nas povezuje - ispričala je za "Kurir"

Podsetimo, muž Tijane Jevtić, Srđan Filipović, plivački trener, preminuo je u snu u 49. godini života, dok je sa plivačkom reprezentacijom boravio u Omanu. Pretpostavlja se da je smrt izazvana srčanim udarom, a njegova supruga tada je otkrila da nije bilo nikakvih nagoveštaja, koji bi je upozorili da o suprugu i njegovom zdravlju povede više računa.

Komentari (0)

Loading