Celebrity News

DRAMA: Jelena Karleuša otpratila Sonju Vuksanović sa Instagrama

Posvađale se Jelena Karleuša i Sonja Vuksanović? Logično je pitanje koje su postavili mnogi, jer se Jelenina drugarica nije oglasila nakon njenog sukoba sa Duškom, a onda je otkriveno i ovo

DRAMA: Jelena Karleuša otpratila Sonju Vuksanović sa Instagrama

Posvađale se Jelena Karleuša i Sonja Vuksanović zaključak je mnogih, nakon što Jeleni, jedna od retkih prijateljica sa javne scene u najtežim danima nije uputila podršku. Primetno je da njih dve već dugo nemaju komunikaciju na društvenim mrežama, a ono što je posebno iznenadilo Jelenine pratiroce je činjenica da je na dan kada joj je Duško udario šamar Karleuša otpratila Sonju sa "Instagrama".

Uprkos sukobu koji je Karleuša imala sa Acom Lukasem, ona i Sonja ostale su u dobrim odnosima, pa su Sonja i Sofija bile njene gošće na prošlogodišnjoj proslavi rođendana. Međutim, nešto se u međuvremenu promenilo i odnosi su zahladneli.

Pročitajte: Fotografija govori više od hiljadu reči - Evo u kakvom je stanju Jelena Karleuša nakon Duškovog šamara

Čime je Sonja povredila Jelenu javnosti nije poznato, posebno što povređena Jelena ovih dana ne želi da iznosi detalje iz svog privatnog života. Ipak, neosporno je da je podrška prijateljice izostala, baš onog dana kada je Jeleni to bilo najpotrebnije, čemu je usledio potez kojim je Jelena svima stavila do znanja da je prijateljstvu došao kraj.

Komentari (0)

Loading