Celebrity News

Rastopićete se: Berguzar Korel prvi put izvela ćerku Lejlu u javnost, a evo zašto joj svi APLAUDIRAJU (FOTO)

Fotografija Berguzar Korel raznežila je čitav svet

Rastopićete se: Berguzar Korel prvi put izvela ćerku Lejlu u javnost, a evo zašto joj svi APLAUDIRAJU (FOTO)

Fotografija Berguzar Korel, prvi put sa bebom u javnosti, oduševila je njene pratioce na društvenim mrežama, koji prate svaki njen korak, te i kako se snašla u ulozi majke po treći put.

Devojčica Lejla unela je turskoj glumici novu radost u život, te joj je popularna Šeherazada posvećena od prvog dana, zajedno sa suprugom Halitom Ergnečom.

Fotografija Berguzar Korel - nikoga nije ostavila ravnodušnim

Nakon što je priredila pravu prazničnu bajku za naslednicu, glumica je odučila da provede vreme sa malenom Lejlom na javnom mestu, a ono što je uradila oduševilo je sve. Naime, Berguzar je dojila ćerkicu u kafiću gde je sedela, te su mnogi aplaudirali tom potezu, budući da glumica ruši tabue dojenja na javnom mestu, što je sasvim prirodna i nužna pojava.

Pročitajte: Čarolija za Lejlu! Zavirite u dom Berguzar Korel u kojem vlada praznična idila (FOTO)

Instagram screenshot

 

Osim što je uživala sa naslednicom u opuštenom izadnju, brižna mama je pazila da ništa ne ugrozi Lejlu, te ju je čvrsto držala u naručju, pozavši snažnu ljubav koji gaji prema njoj.

Takođe, na osnovu objava glumice na "Instagramu" , da se zaključiti da se većinski sama stara o domaćinstvu i da ima energije za sve izazove, što je iznenadilo mnoge ali i ulilo nadu mladim majkama poput nje.

Komentari (0)

Loading