Celebrity News

Nikada nije zaboravio odakle potiče: Ovo je porodični dom Žike Šarenice, prizor će vas RASTUŽITI (FOTO)

Porodični dom Žike Šarenice ostao je nepromenjen otkad je sagrađen.

Nikada nije zaboravio odakle potiče: Ovo je porodični dom Žike Šarenice, prizor će vas RASTUŽITI (FOTO)

Porodični dom Žike Šarenice, nalazi se u selu Jasikovica nadomak Trstenika. Popularni voditelj tamo je proveo svoje detinjstvo i najsrećnije dane, a rado se vraća u rodni kraj za koji ga vežu različite uspomene.

Pročitajte: Praznična euforija u domu Tanje Savić: Zavirite u pevačicin stan, svi pričaju o JEDNOM (FOTO)

youtube printscreen/TV Prva

 

Živorad Nikolić odrastao je na selu sa majkom Stankom i ocem Mališom, za kojeg je bio posebno vezan. Iako se od Žike očekivalo da će nastaviti porodičnu tradiciju i baviti se poljoprivredom, sudbina je za njega imala druge planove, koje je teško prihvatio njegov otac. Nakon završene srednje škole u Vrnjačkoj Banji i Filološkog fakulteta u Beogradu, voditelj se trudio da pomogne porodici , koja je bila u teškoj materijalnoj situaciji.

Pročitajte: Praznična idila u stanu od 700.000 evra! Zavirite u NOVI dom Anastasije Ražnatović i Đorđa Kuljića (FOTO)

youtube printscreen/TV Prva

 

Zbog toga njegova porodična kuća danas je nepromenjena. Kako bi zadržao autentičnost, Žika nije renovirao kuću, budući da želi da se uvek seća kako je nekada živeo i sačuva uspomenu na roditelje.

Pročitajte: Skriveno od pogleda - Pogledajte kako izgleda kuća Jovana Memedovića u prirodi, jedan detalj će vas oduševiti (FOTO)

youtube printscreen/TV Prva

 

- Bilo je teških dana, ali se nikad nije gladovalo, nekada se živelo na proji, nekada na kajmaku, nekad na mesu, bilo je svega. U bašti moje majke sve je raslo, paprika, krompir, sve. Mogao sam sve da zidam, ali ovo je nešto što budi uspomene. Kuća je ostala takva kakva je, uradili smo zidove i staze, želim da tako bude, a i dopada se mojim potomcima - kazao je Žika u emisiji "Nećete verovati”, prenose domaći mediji.

Takođe, voditelj je u pomenutoj emisji pokazao krevet i svoju momačku sobu, u kojoj je proveo najsrećnije dane, i kako kaže, u njoj najradije spava kada se vrati da obiđe porodičnu kuću.

Pročitajte: Čarolija za Lejlu! Zavirite u dom Berguzar Korel u kojem vlada praznična idila (FOTO)

youtube printscreen/TV Prva

 

 

Komentari (0)

Loading