Celebrity News

Porodične tajne: Luka Raco u kući od malena gledao scene koje su mu zauvek ostale UREZANE U SEĆANJU

Roditelji Luke Raca svojim odnosom usadili su mu važnu životnu lekciju koje se dosledno pridržava

Porodične tajne: Luka Raco u kući od malena gledao scene koje su mu zauvek ostale UREZANE U SEĆANJU

Jedan od najvećih zavodnika među mlađom glumačkom generacijom je Luka Raco. Iako za njim uzdišu brojne lepotice, u svojim emotivnim izborima veoma je obazriv, pa tako sadašnju devojku još uvek nije predstavio javnosti. Razlog svojevrsnog emotivnog opreza leži u lekcijama koje su roditelji Luke Raca glumcu usadili od malih nogu.

Pročitajte: Isplivale prve slike Luke Raca sa NOVOM DEVOJKOM: Nije iz javnog sveta, ali se bavi vrlo interesantnim pozivom (FOTO)

 

 

- Moji roditelji imaju po 60 godina, dugo su u braku, i dalje se švrćkaju po gradu i svako veče se drže za ruke i provode vreme zajedno. To bih i ja jednog dana voleo da postignem. Takođe gledam brakove mlađih ljudi i vidim da drugačije funkcionišu i u nekim momentima mi deluje kao da su isforsirani. Tipa, greškom je neko zatrudneo i onda se automatski stupa u brak. Bitno je da ti želiš sa tom osobom, da to nije pritisak, društva, roditelja ili situacije. Ne bih stupio u brak zbog pritiska okoline ili zato što mi je neko rekao imaš 30 godina i vreme ti je da se ženiš  - otkrio je zgodni Luka za "Blic" da u ženi traži partnerku sa kojom će se i posle nekoliko decenija braka slagati kao prvog dana.

Komentari (0)

Loading