Celebrity News

Miša Janketić bi bio ponosan, svi su na okupu: Isplivala prva porodična fotografija nakon smrti glumca, unuci su dobili počasno mesto

Porodica Miše Janketića i nakon njegove smrti na okupu

Miša Janketić bi bio ponosan, svi su na okupu: Isplivala prva porodična fotografija nakon smrti glumca, unuci su dobili počasno mesto

Porodica Miše Janketića nešto je na šta je pokojni nagrađivani dramski umetnik bio izuzetno ponosan. Nijedan honorar, film niti pozorišna predstava nije kod njega izazivala toliku radost kao što su supruga Svjetlana, sinovi Radomir i Marko i ćerke Iva i Milica. Miša je imao tu sreću da dočeka i unuke, a o ljubavi koju su mu pružili govorio je:

- Predugo sam živeo bez ljubavi. Nekako sam bio prazan u nedostatku te majčinske, očinske, porodične ljubavi i mislio sam da tako prazan ne mogu ni da volim. A onda sam upoznao jednu veliku radost uvidevši da mogu. Mene su moji unuci naučili da volim, a to je najveće bogatstvo koje postoji u čovekovom životu. Ljubav. To je neosvojiva kategorija, kao novac, vlast ili sreća. Čovek je proklet. Koliko god toga da osvoji, malo mu je, hoće još. Taj nagoveštaj ljubavi, spoznaja da umeš da voliš, da nisi centar sveta, da nisi ti najvažniji i najvoljeniji od sebe samog, to je jedno veliko bogatstvo. To su meni moji unučići sad poklonili i ja uživam u tome.

Pročitajte: Porodica Miše Janketića krije veliku tajnu o rođenju četvrtog unuka

youtube printscreen

 

Bio je bard srpskog glumišta neverovatno ponosan na to što su Milica i Marko nasledili njegov dramski talenat, kao i na to što je Iva balerina, a Radomir policajac. U odabir profesije i partnera im se nikada nije mešao, naprotiv, nastojao je da ih prati, stoga ne čudi što ga oni danas pamte kao požrtvovanog oca, punog razumevanja.Tvrdio je da mu je jedina želja da svo četvoro budu zdravi, srećni složni, u ljubavi i na okupu i posle njegove smrti, što se i obistinilo. 

Porodica Miše Janketića, sinovi, ćerke, supruga i unuci dve i po godine nakon njegove smrti i dalje praznike obeležavaju zajedno, bez izuzetka i uvek su, kako ih je glumac učio, uvek tu jedni za druge i u dobru i u zlu.

Komentari (0)

Loading