Celebrity News

20 godina joj skriva lice: Prva fotografija Lenke, ćerke Vesne Dedić (FOTO)

Ćerka Vesne Dedić konačno je prestala da se skriva

20 godina joj skriva lice: Prva fotografija Lenke, ćerke Vesne Dedić (FOTO)

Mirko Tabašević

Ćerka Vesne Dedić, Lenka Milojević, najveća je životna radost u životu poznate novinarke i autorke. Pa ipak, njenu odluku da se od javnosti skriva, mama je uvek poštovala. 

O njenom rođenju Vesna je oduvek govorila kao o svom najvećem uspehu, a sada je svoju lepoticu nazvala ključem lepog života.

Pročitajte: "Moja ćerka nema brižnog oca" - OTKRIVAMO ko je bivši muž Vesne Dedić i u kakvom su danas odnosu

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vesna Dedić (@dedicvesna)

 

‒ Bio je četvrtak, 11. januar 2001, pet minuta pre ponoći, kada mi je doktor Ljubić pokazao devojčicu kojoj je već bilo određeno ime Lenka. Pola sata kasnje, okupanu i lepu, doneli su mi je u apartman. Gotovo neverovatno, onog trenutka kada sam je stavila na rame, na televiziji je počela dokumentarna emisija o Lenki Dunđerski. Osećaj divljenja koji sam imala gledajući je tada kako spava u mom naručju ostao je do danas isti. Nisam se divila samo njoj, već i sebi jer sam rodila nešto tako savršeno ‒ pričala je svojevremeno Vesna Dedić, koja je proslavila dvadeset i prvi rođendan svoje uspešne mezimice.

Ćerka Vesne Dedić odličan je student i veliki ponos svojoj majci, a sada je i domaća javnost dobila priliku da vidi ne jednu, već čak dve njene fotografije, jednu iz vremena kada je Lenka bila beba i drugu fotografiju odrasle Lenke, koja je slika i prilika mame Vesne.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading