Celebrity News

Ovde žive uspomene: Zavirite u porodični dom u Jajincima, koji je Snežana Đurišić izgradila sa preminulim suprugom Slobodanom(FOTO)

Kuća Snežane Đurišić u Jajincima predstavlja pravu oazu uspomena, jer svaki kutak odiše ljubavlju koju su pevačica i njen preminuli suprug Slobodan Gvozdenović uložili u izgradnju porodičnog doma

Ovde žive uspomene: Zavirite u porodični dom u Jajincima, koji je Snežana Đurišić izgradila sa preminulim suprugom Slobodanom(FOTO)

Kuću su Snežana Đurišić i Slobodan Gvozdenović, nekada uspešan harmonikaš, sazidali prvo na Dedinju, a kada su se uželeli intime, života ušuškanog prirodom, odlučili su se da u Jajincima sazidaju raskošan dom u kome su živeli sa sinom i snajom.

Kuća Snežane Đurišić ograđena je velikim dvorištem, koje je njen mali raj i utočište.

Pročitajte: Sin joj zadaje glavobolje, ali unuci joj pružaju najviše radosti! Pogledajte kako izgledaju, svi liče na baku Snežanu Đurišić (FOTO)

Story arhiva

 

- Kada smo odlučivali kakav će biti raspored prostorija, konsultovali smo arhitektu koji je ostvario sve naše želje. Meni je bilo najvažnije da imam veliki dnevni boravak i kuhinju, što sam i dobila. Često kuvam, a dok spremam  hranu ne volim da se osećam skučeno. Nije mi teško da udovoljim svojim najbližima tako što ću im napraviti omiljeno jelo, jer je za mene najveća sreća kada su mi ukućani zadovoljni - ispričala je svojevremeno za "Story" pevačica otkrivši da joj je suprug do detalja pomagao u opremanju doma.

Story arhiva

 

- Za svaku sitnicu konsultovala sam supruga, ali on mi je uglavnom smetao, jer je prigovarao kad god sam htela da kupim nešto skupo - otkrila je tada, a sada je svaki deo doma podseća na preminulog supruga.

Pročitajte: OVO JE ISTINA O MOJOJ MAJCI SNEŽANI - Problematični sin konačno prekinuo ćutanje i progovorio o krađi i lečenju

Story arhiva

 

Dom uređen luksuznim nameštajem poseduje veliki dnevni boravak, kuhinju i četiri spavaće sobe na spratu, a svaki kutak vlasnicu podseća na ljubav koju je imala u braku sa suprugom čiji odlazak ni danas ne može da prežali.

Story arhiva

 

 

Komentari (1)

Loading
Marina

08:10 13.01.2022

I meni je bila potrebna velika kuhinja, dok nisu počele godine da stižu i tada sam shvatila da me šetnja po njoj baš zamara. Kad si mlad o tome ne razmišljaš.