Celebrity News

Balkanom odjeknule lepe vesti: Hana Huljić TRUDNA, Petar Grašo POSTAJE OTAC! Danijeli slomljeno srce

Trudna Hana Huljić, potvrđeno je za medije

Balkanom odjeknule lepe vesti: Hana Huljić TRUDNA, Petar Grašo POSTAJE OTAC! Danijeli slomljeno srce

Trudna Hana Huljić čeka dete sa pevačem i izabranikom Petrom Grašom. Ćerka Tončija Huljića, 15 godina mlađa Hana i pevač čekaju svoje prvo dete.

Ovu vest potvrdila je za 24sata.hr Martina Podgorski PR popularnog pevača.

- Informacije o trudnoći Hane Huljić su tačne. Porodica i prijatelji veoma su srećni. Kao što znate Hana i Petar su uvek, a i dalje će se truditi koliko je moguće da sačuvaju svoju intimu dalje od očiju javnosti. Za venčanje planova još nemaju - rekla je Martina Podgorski.

Po svemu sudeći par je rešio da podigne vezu na viši nivo, a prinovi se i te kako raduju.

Pročitajte: Drugo nismo ni očekivali - Fotografija dokazuje šta majka 15 godina mlađe Hane misli o novom zetu Petru Graši

Promo

 

Podestimo, Petar Grašo je nedavno raskinuo vezu dugu preko dve decenije sa umetnicom Danijelom Martinović, a za to vreme koje su proveli zajedno nisu uspeli da se ostvare kao roditelji, o čemu svedoče i izjave pevačice o najbolnijem periodu i borbi za potomstvo.

- Majčinstvo je za mene poprilično teška i lična tema, a druge strane, s obzirom na to da sam pevačica, vrlo je javna. Ponekad mi takvi naslovi o mom neostvarenom majčinstvu zvuče i izgledaju tako prostački, nekorektni. Zato sam u ranjivim trenucima emotivne ekspanzije, počela pisati, pričati priču u jednom obliku u kojem se obraćam svom nerođenom detetu, svojoj Mrvici. Znate, one duge noći kada imate osećaj da nemaju ni početak ni kraj, osećaj da ćete ostati večno zaglavljeni u pukotini vremena. Želela sam joj ispričati sve iz prvog lica jednine - pričala je Danijela za Jutarnji, pre par godina, prenosi "Story.hr" .

Komentari (0)

Loading