Celebrity News

Uspomena kao tračak nade! Dok strahuje za Marićev život Vesna Radusinović veruje da će sve opet biti OVAKO

Zdravstveno stanje Milomira Marića ne prestaje da brine Vesnu

Uspomena kao tračak nade! Dok strahuje za Marićev život Vesna Radusinović veruje da će sve opet biti OVAKO

Ata Images

Vesna Radusinović zabrinuta je za zdravstveno stanje Milomira Marića, koji je po drugi put za manje od šest meseci zaražen korona virusom.

- JesteMilomiru je pozitivan PCR test ali ne znamo da li se radi o omikronu Ili klasičnoj koroni. Objasnila nam je naša prijateljica načelnica Vatrenog oka doktorka Snežana Jovanović, da se to može proveriti samo na Medicinskom fakultetu i da to traje nekoliko nedelja. No , on je u svakom slučaju dobio terapiju kod doktora Zorana Bekića direktora doma zdravlja Savski Venac kome se ja beskrajno zahvaljujem kao i doktorki Snežani Jovanović. Milomir je u izolaciji i sin i ja smo ga naterali da leži i odmori, neće moći da nastavi svojim radoholičarskim tempom dok se potpuno ne oporavi - otkrila je ekskluzivno za "Kurir" Vesna Radusinović, koja je u septembru korona virus preležala zajedno sa suprugom.

Vesna koja sada suprugu pruža svu neophodnu negu, objavila je fotografiju punu nade, koja je pokrenula lavinu komentara.

Pročitajte: Potrebne su mu naše molitve - Stigle zabrinjavajuće vesti o zdravstvenom stanju Milomira Marića, Vesna u suzama

 

 

Naime, uspomenu sa početka ljubavi sa Marićem, zabrinuta za njegovo zdravlje, Vesna je objavila puna nade da će se njen suprug što pre oporaviti i da će sve ponovo biti baš kao nekad.

Komentari (0)

Loading