Celebrity News

Ona mu je dala razlog da živi! Upoznajte Sofiju, prelepu ćerku Bogdana Diklića (FOTO)

Ćerka Bogdana Diklića, Sofija, izrasla je u pravu lepoticu

Ona mu je dala razlog da živi! Upoznajte Sofiju, prelepu ćerku Bogdana Diklića (FOTO)

Bogdan Diklić i Dijana Marojević svoju ljubav krunisali su rođenjem ćerke Sofije. Iako je ona stigla u poznom periodu glumčevog života, on ističe da do tada nije iskusio veću radost.

- Nisam znao šta mi se dogodilo kad se Sofijica rodila. Odmah sam je zavoleo. Ja sam bio samotnjak, to je meni bio prvi brak, sa 47 godina sam se oženio. I onda shvatite da niste centar sveta, da bezuslovno volite - rekao je svojevremeno glumac.

Uprkos rođenju ćerke brak nije opstao, ali su Bogdan i Dijana ostali u izvanrednim odnosima, svesni činjenice da su sada pre svega roditelji.

Dok je ćerka Bogdana Diklića bila maloletna sa ocem je provodila svaki drugi vikend, a dans su njih dvoje izgradili sjajan odnos i često se viđaju.

Pročitajte: Znate je iz serija i filmova - 22 godine mlađa supruga Bogdana Diklića je POZNATA glumica i nestvarno je lepa (FOTO)

Jakov Simović

 

Devetnaestogodišnja Sofija Diklić, po rečima svog oca do majke je nasledila lepotu.

-  Dosta je povukla po ženinoj liniji. Bogu hvala, po ženi lepotu (smeh). A po mojoj liniji - moja pokojna majka Sofija je bila jako duhovita. Naše dete Sofija je strašno duhovito dete - rekao je jednom prilikom za "Informer" kada je otkrio da mu je ćerka bila motiv da preživi čak tri srčana udara.

- Imao sam zdravstvenih tegoba visokog rizika, i to treći put. Mislim da sam ostao zbog svoje ćerke, da je tako rešeno gore - bio je iskren glumac.

Komentari (0)

Loading