Celebrity News

Cela javna scena u šoku: Danina Jeftić OVOJ pevačici PREOTELA DEČKA! Ovo su detalji

Danina Jeftić ljubila je ovog biznismena

Cela javna scena u šoku: Danina Jeftić OVOJ pevačici PREOTELA DEČKA! Ovo su detalji

Danina Jeftić bila je udata za biznismena, kojeg je ludo zavolela, a koji je bio sa našom poznatom pevačicom. Srbija je brujala o njihovoj ljubavi, a zatim je usledio, kako su domaći mediji opisali, težak razvod od kojeg se popularna Rosa iz “Montevidea” jedva oporavila.

Atraktivnu crnokosu glumicu, Daninu Jeftić publika pamti kao Tirketovu devojku iz filma “Montevideo, Bog te video” , a ona je doživela veliki krah kada je napustila Srbiju zarad ljubavi, pa se potom razvela od producenta, menadžera i biznismena Aleksandra Kukanjca.

Inače, on je bio u vezi sa našom popularnom pevačicom Aleksandrom Radović, ali je njihova emotivna avantura bila kratkog daha, pa je nakon raskida Aleksandar uplovio u vezu sa Daninom, a Aleksandra sa Aleksandrom Zeremskim.

Pročitajte: Da li ste znali da je Viktor Savić nekada bio u vezi sa OVOM LEPOTICOM?

Andreja Damnjanović

 

Nakon više uspešno realizovanih uloga, Danina je 2013. godine rešila da napust karijeru zbog osnivanja porodice, na određeno vreme. Glumica se pred crkvenim oltarom udala 2013. u Beogradu za menadžera i biznismena,  a ubrzo su dobili sina Maksima. Kada je njihov sin napunio 8. meseci, Danina i Aleksandar spakovali su kofere i otpočeli novi život u Sidneju, u Australiji, gde je, prema pisanju medija, Danina i odrasla.

- Svesno sam napravila puazu u glumi jer sam htela da se posvetim detetu. Nisam mogla da izablansiram brigu o maloj bebi i snimanja koja traju 13 sati. Sa osam devet meseci Maksimovih smo otišli u Australiju da bi kad već ne radim mogli da uživamo, da boravimo na lepim plažama i uživamo u sunčanom vremenu. Želela sam da kao mali upozna i engleski jezik i da poput mene nauči da se integriše u različite kulture- ispričala je svojevremeno Danina, prenosi “Espreso” .

Nažalost, njihova sreća bila je kratkog daha, te su se usled bračnih problema i nesuglasica, glumica i biznismen razveli nakon godinu dana braka, pa se ona vratila u Srbiju. Prema tadašnjem pisanju “Blica” , Danina je ocu svog deteta i bivšem mužu zabranila da viđa Maksima:

Pročitajte: "ODUVEK JE TRČALA ZA MNOM" - Ovo je sestra Aleksandre Radović koja je nekada isto bila PEVAČICA, a evo gde je danas i kako izgleda (FOTO)

Facebook

 

- Njih dvoje već nekoliko meseci nikako da pronađu zajednički jezik. Posle povratka iz Australije, Aca je na sve načine pokušavao da sa Daninom održi normalan odnos, ali to nikako nije uspevalo jer ona to nije želela. Najviše ga je iznerviralo to što mu je ona zabranila da viđa sina Maksima kojeg po zakonu nakon razvoda ima prava da viđa u dogovoru s njom - reči su izvora pomenutog medija, ali se nekadašnji par nikada nije o tome zvanično oglasio.

Komentari (0)

Loading