Celebrity News

Ekskluzivne fotografije glamuroznog venčanja: Zavirite na svadbu Goce Tržan i Raše Novakovića, JEDNO JE ZAMALO POŠLO PO ZLU (FOTO)

Venčanje Goce Tržan i Raše Novakovića bilo je glavni događaj 2015. godine na domaćoj javnoj sceni

Ekskluzivne fotografije glamuroznog venčanja: Zavirite na svadbu Goce Tržan i Raše Novakovića, JEDNO JE ZAMALO POŠLO PO ZLU (FOTO)

Venčanje Goce Tržan i Raše Novakovića odigralo se 20. septembra 2015. godine u jednoj vili u Beogradu, koja je svojom dekoracijom oduzela dah svim zvanicama ovog slavlja. Mladenci su svoj najvažniji dan isplanirali u skladu sa svojim željama i mogućnostima, a o ceremoniji i spektaklu koji se odigrao, ni dan danas ne prestaje da se priča.

Pročitajte: Čovek koji je Goci okrenuo život naglavačke, a nije ni Ivan ni Raša! Šokiraće vas kako posle svega priča o svojoj velikoj devojačkoj ljubavi

Foto: Andreja Damnjanović, Petar Đorđević, Luka Šarac

 

Budući da je tog septembarskog dana bila najavljena kiša, mnogi su se bojali da to mladencima ne pokvari veselje, ali se oni time nisu opterećivali, već su plesali do kasno u noć sa sebi bliskim ljudima i članovima porodice. Kako je pisao “Story” , Goca i Raša su u trenutku venčanja bili već čitave četiri godine zajedno, a upoznali su se na nesvakidašnji način i postali nerazdvojni:

Pročitajte: Veliki dnevni boravak, muzički studio, prostrano dvorište sa skupim baštenskim nameštajem evo kako izgleda kuća Goce Tržan(FOTO)

Foto: Andreja Damnjanović, Petar Đorđević, Luka Šarac

 

- Bio je to 25. jun pre četiri godine. Na poziv svog drugara došao sam na probu sa Gocinim bendom koja je zakazana u jednom studiju u Novom Sadu. Dok sam u dvorištu čekao da se svi okupe, otvorila se kapija i video sam Gocu kako ulazi. Bukvalno sam na tih pedeset metara razdaljine osetio njen miris. Ne znam kako je to moguće, verovatno je bila neka halucinacija, šta god se desilo, bilo je veoma lepo i zauvek ću pamtiti taj miris. Tada smo se predstavili jedno drugom, upoznali, mada sam ja imao osećaj kao da se već poznajemo. Potom mi je moj drug Bobo, inače klavijaturista, rekao kako samo treba da gledam u nju na svirkama i sviram onako kako mi kaže. I gledao sam u nju, ali ne zbog sviranja, već sam je skenirao, njena mala stopala, velike grudi... Sećam se da je Goca prokomentarisala: Ko je ovaj mali, zna li on uopšte da svira, je li mali koliko imaš godina, da te pita tetka Goca? Odgovorio sam joj kako sam baš nedavno napunio dvadeset dve, tri.. - govorio je Radomir, dan nakon venčanja.

Pročitajte: Goci je SLOMLJENO SRCE - Svi detalji Rašine skandalozne PRELJUBE sa mlađom! (FOTO)

Foto: Andreja Damnjanović, Petar Đorđević, Luka Šarac

 

Ostalo je bilo istorija i par nikada nije obraćao pažnji na zle jezike koji su komentarisali razliku u godinama koja postoji između njih, već su nakon formalno sklopljenog braka nastavili da žive svoju bajku, koja traje i dan danas.

Među zvanicama na venčanju našle su se brojne javne ličnosti, poput Jelene Tomašević, Ivana Bosiljčica, Aca Pejovića, Jelene Bačić Alimpić kao i mnogi drugi. Sudeći po fotografijama, goste su zabavljali Dženan Lončarević, Željko Šašić, Neda Ukraden, a u jednom trenutku je i Goca zapevala na sopstvenoj svadbi.

Pročitajte: PRETERALA JE! Goca se poverila da ćerka Lena NE PRESTAJE da joj pravi glavobolje

Foto: Andreja Damnjanović, Petar Đorđević, Luka Šarac

 

Druženje i slavlje trajalo je do kasno u noć, mlada je bila najveselija, a čak je i mladoženja u jednom trenutku zapevao pesmu koju je posvetio svojoj nevesti. Nakon venčanja, Goca i Raša otputovali su na daleku destinaciju, u “zemlju izlazećeg sunca” kako bi uživali na medenom mesecu i stvorili nove avanture.

Podsetimo, par je nedavno obavio i drugo, crkveno venčanje, koje su dugo priželjkivali, više o tome pročitajte ovde.

Komentari (0)

Loading