Celebrity News

Mnogi se pitaju odakle mu: Otkrivamo kako je Filip Čukanović došao do SKUPOCENOG SATA (FOTO)

Sat Filipa Čukanovića svojevremeno je bio tema na društvenim mrežama i postojale su razne spekulacije odakle voditelju nešto što za srpske pojmove vredi čitavo bogatstvo...

Mnogi se pitaju odakle mu: Otkrivamo kako je Filip Čukanović došao do SKUPOCENOG SATA (FOTO)

Sat Filipa Čukanovića je luskuzni i praktični asesoar koju voditelj jutarnjeg programa na TV "Prva" ne skida sa ručnog zgloba i nosi u svakoj prilici. Budući da je izuzetno mlad, a nosi sat skupocene švajcarske marke "Rolex", model "Air king" , mnogi su se zapitali kako je uspeo sebi da ga priušti.

Kome smeta sat Filipa Čukanovića?

Zli jezici su po društvenim mrežama imali su svojevremeno razne spekulacije o poreklu sata, ali istina je otkriven i mnogi su se iznenadili.

Pročitajte: Za ljude koji nemaju vremena - Filip Čukanović otkriva kako brzo spremiti doručak (VIDEO)

 

- Sam sam ga kupio. Ne bih imao ništa protiv i da sam ga dobio na poklon. Bilo bi lakše. To je poklon meni za 30. rođendan - rekao je Filip svojevremeno u jednoj emisiji koja se bazira na poligrafskog ispitivanju.

Budući da je govorio istinu, mnogima je postalo jasno da je trud i rad koji voditelj ulaže prilikom svog posla morao dati "slatke plodove" , te je Filip isključivo svojom marljivošću uspeo da priušti sat čija je vrednost vrtoglavih 6000 evra. Takođe, poznavaoci prilika na tržištu luksuznih satova, zaključili su da je ovaj Filipov izbor modela i više nego sjajan budući da mu vrednost sa vremenom raste.

Komentari (0)

Loading