Celebrity News

Loše vesti iz doma Joksimovića, prijatelji zabrinuti: Jovana i Željko prolaze kroz TEŽAK PERIOD i o tome nikome ne govore

Jovana i Željko Joksimović pozitivni na korona virus - otkriva izvor za naš portal

Loše vesti iz doma Joksimovića, prijatelji zabrinuti: Jovana i Željko prolaze kroz TEŽAK PERIOD i o tome nikome ne govore

Boško Karanović

Jovana i Željko Joksimović pozitivni na korona virus, otkriva izvor za naš portal. Kako izvor navodi, par se nalazi u izolaciji koja uskoro ističe, a njih dvoje se postepeno oporavljaju.

Jovana i Željko Joksimović za sobom su ostavili godinu punu uspeha. Film "Toma" zabeležio je preko milion gledalaca, televizija "K1" postala je bogatija za jutarnji program koji ima neverovatan rejting, a na privatnom planu, posvećeni deci, pamtili su samo lepe trenutke.

Pročitajte: OVO SIGURNO NISTE ZNALI - Čime se Jovana Joksimović bavila pre nego što je postala voditeljka

Ipak, 2022. za njih je počela ne tako sjajno. Oboje pozitivni na korona virus, bili su prinuđeni da na samom početku Nove godine uzmu mali predah, kako bi se oporavili, od nimalo bezazlene dijagnoze. U svakom slučaju, kako saznajemo, stanje im je iz dana u dan sve bolje, pa će poznati par uskoro nastaviti da niže uspehe.

Komentari (0)

Loading