Celebrity News

Kako voleti takvog očuha: Otkrivamo sve o odnosu Filipa Živojinovića i muškarca za kog se njegova majka udala nakon kraha ljubavi sa Bobom

Majka Filipa Živojinovića nakon razvoda od Bobe sreću u ljubavi pronašla je pored njega

Kako voleti takvog očuha: Otkrivamo sve o odnosu Filipa Živojinovića i muškarca za kog se njegova majka udala nakon kraha ljubavi sa Bobom

Kada se krah ljubavi Zorice Desnicce i Slobodana Živojinovića dogodio, njihov sin Filip ostao je neraskidiva veza ne samo dvoje ljudi, već dve porodice. Naime, nakon što se rastao sa Zoricom, Boba je otpočeo vezu sa Brenom, a majka Filipa Živojinovića nedugo zatim srce je poklonila košarkaškoj zvezdi Hrvatske, Ivu Nakiću.

Majka Filipa Živojinovića udala se za Iva i sa njim se preselila u Sjedinjene Američke Države, podarila mu je dvoje dece, a Filipu brata i sestru.

Pročitajte: Jedni su pričali da je kriva za krah Bobinog braka, drugi da je Filipa odgajila kao sina, a šta Zorica Nakić zaista misli o Lepoj Breni?

Dok je Filip Živojinović studirao u Americi, često je vreme provodio sa Zoricom i njenom porodicom i tada je Ivo zadobio njegovo potpuno poverenje. Voleo je njegovu majku, bio privržen njegovom bratu i sestri, a njemu je postao kao drugi otac, spreman da u svakoj prilici da savet i bude podrška.

Ono što je za divljenje je odnos koji su bivši partneri, Boba i Zorica uspeli da izgrade na porodičnom nivou, pa Živojinovići i Nakići često provode zajedničko vreme tokom putovanja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Komentari (0)

Loading