Celebrity News

OVO KRIJE OD SVIH: Tanja Savić ćuti o vezi sa OVIM OŽENJENIM pevačem! (FOTO)

Bivši dečko Tanje Savić, kako su mediji svojevremeno pisali, bio je oženjeni estradni umetnik..

OVO KRIJE OD SVIH: Tanja Savić ćuti o vezi sa OVIM OŽENJENIM pevačem! (FOTO)

Bojan Trailović

Bivši dečko Tanje Savić, kako piše "Espresso" dok se zabavljao sa pevačicom izvesni period bio je u braku. Iako je Tanja ćutala o navodnoj vezi sa Stankom Nedeljkovićem, poznatijim kao Bađi, on je jednom prilikom otvorio dušu i priznao istinu o njihovom odnosu.

Kako je naveo pomenuti medij, Tanja i Bađi bili su dve godine u emotivnoj vezi, a pevačica je imala saznanja da je on oženjen i iz tog razloga tu vezu nije komentarisala javno.

Pročitajte: PRVA FOTKA! Uhvaćeni na romantičnom ručku - Tanja Savić CVETA pored novog dečka Draška Stanivukovića

 

 

– Molim vas o njoj nemojte ništa da me pitate! Jesam pričao o vezi sa Tanjom i zbog toga sam mogao da se razvedem, mogla je da me košta braka. Jedva sam se tada pomirio sa ženom, molio je da ne podnese papire za razvod braka. Rekla mi je ako još jednom pomenem Tanjino ime – odmah razvod! Ne mogu i ne smem da pričam ništa, razumite me! – objasnio je tada za medije pevačicin bivši Stanko Nedeljković, prenosi pomenuti medij.

Podsećanja radi, Bađi i Tanja su upoznali su se dok se pevačica takmičila u „Zvezdama Granda“ i navodno uplovili u avanturu, još pre nego što je pevačica upoznala bivšeg supruga Dušana Jovančevića. U tom periodu, Savićeva je na pitanje da li ima dečka odgovarala potvrdno, ali nikada nije želela da otkrije njegov indetitet, piše pomenuti medij.

Komentari (0)

Loading