Celebrity News

Glamurozno venčanje Kaline Kovačević: Izbor kume nas je šokirao, a mladoženja je POSEBNA PRIČA (FOTO)

Svadba Kaline Kovačević i Radeta Ćaldovića dogodila se 27. februara 2011. godine, a mada brak glumice i fudbalskog agenta nije opstao o veselju se još uvek priča

Glamurozno venčanje Kaline Kovačević: Izbor kume nas je šokirao, a mladoženja je POSEBNA PRIČA (FOTO)

Iako je od tada prošlo gotovo 11 godina još uvek se među glumačkim miljeom spomilje svadba Kaline Kovačević i Radeta Ćaldovića. Ćerka dramske umetnice Ljiljane Blagojević i dramaturga Siniše Kovačevića na ludi kamen stala je sa svojim izabranikom kojeg je poznavala dve godine. Srećni mladenci jedno drugome na večnu ljubav zakleli su se u Zemunskoj crkvi presvete Bogorodice, gde su po okončanju ceromonije brojne zvanice, među kojima i Vuk Kostić, Viktor Savić, Milena Vasić i Jug Radivojević, Borka Tomović, Lidija Vukićević, zaigrale uz trubače.

Pročitajte: Smeli modni odabir u bojama jeseni: Svi žele da ponesu odevnu kombinaciju Kaline Kovačević (FOTO)

Petar Đorđević

 

Osim mladenaca, čestitke su primali i najbliži članovi obe slavljeničke porodice, a neizmernu radost zbog ćerkinog najsrećnijeg dana u životu nisu krili ni Kalinini roditelji.

Pročitajte: Isplivale prve slike starije unuke Ljiljane Blagojević: Procenite da li Miona više liči na baku ili mamu (FOTO)

Petar Đorđević

 

Mlada, koja je na dan svog venčanja bila u petom mesecu trudnoće, stigla je u belom BMW-u, obučena u jednostavnu belu haljinu ukrašenu čipkom. Kako je kasnije istakla želela je da bude klasičnog kroja, ali bogata čipkom, romantična i elegantna, ali i tradicionalna.

- Konsultovala sam se sa kostimografkinjom Marinom Medenicom koja je osmislila i iskreirala kaputić od belog kašmira i čipke koji sam nosila preko venčanice. Na sve to došao je predivan dugački čipkasti veo. Frizuru je osmislila frizerka Sofija Janković iz hair studija Prostor. Dugo sarađujemo i prezadovoljna sam njenim idejama. Posavetovala me je i rekla da uz ovakvu venčanicu lepše pristaje podignuta kosa, pa sam prihvatila da tako izgleda moja frizura - govorila je tada Kalina.

Svadba Kaline Kovačević i Radeta Ćaldovića ostaće zapamćena po mladinom crvenom bidermajeru

Na crkvenom venčanju Kalina i Rade razmenili su burme od zlata, a po izlasku na crkvenim stepenicama srećna mlada bacila je bidermajer koji su sačinjavale crvene ruže. Uhvatila ga je njena sestra od ujaka kojoj je glumica poručila da prvo završi fakultet pa da se uda.

Petar Đorđević

 

Svatovi su se potom uputili u hotel Jugoslavija, gde je održano i građansko venčanje, a Kalina je tada na svoje dodala Radetovo prezime

- Želela sam da imam i muževljevo prezime, a nisam želela da izbrišem devojačko, tako da mi je ova varijanta  s oba prezimena najviše odgovarala - rekla je glumica, kojoj je  kuma na svadbi bila Biljana Ljubojević, njena drugarica iz detinjstva, dok je Radetu svedočiio fudbaler Nenad Milijaš, kojeg je Rade krstio deset godina pre toga a zatim mu bio i kum na venčanju.

Petar Đorđević

 

Prvi ples uz narodnjake

Ulazak mladenaca u svečanu salu bio je ispraćen pesmom Svilen konac, što je bilo mladoženjino iznenađenje za nevestu, a potom su zajedno odigrali prvi ples uz numeru Miroslava Ilića Božanstvena ženo. Gosti su se novopečenim supružnicima odmah pridružili a čitavo veče zabavljali su ih folk zvezda Saša Matić i pevač Aleksandar Grbić.

Nažalost i pored lude svadbene žurke i velike ljubavi brak Kaline Kovačević nije potrajao. Pet godina kasnije, uprkos tome što imaju ćerku Mionu, par se razveo.

Komentari (0)

Loading