Celebrity News

Nije lako sa OVAKVOM MAĆEHOM! Evo kako je Cakana prihvatila ćerke iz prvog braka svog muža Nebojše

Muž Dragice Radosavljević Cakane već više od četvrt veka ulepšava joj život, a uprkos činjenici da nisu dobili zajedničko dete, njihova porodica broji mnogo članova

Nije lako sa OVAKVOM MAĆEHOM! Evo kako je Cakana prihvatila ćerke iz prvog braka svog muža Nebojše

Naime, domaćoj javnosti poznato je da Cakana iz prvog braka ima ćerku jedinicu, Maju, koja joj je podarila troje unučadi, Dunju, Mirku i Uroša. Sa druge strane muž Dragice Radosavljević Cakane, ugledni advokat Nebojša Negić iz prvog braka ima tri ćerke Mariju, Ninu i Anu.

Iako Cakana i Nebojša zajedničko dete nisu dobili, sve četri mlade žene prihvatili su kao svoju decu i sa njima izgradili odličan odnos. Cakana se iskreno radovala svakom Nebojšinom unučetu, koje je doživljavala kao svoje, dok je poznato da njena ćerka Maja Nebojšu veoma voli.

Pročitajte: Nebojšu svi znate, a evo ko je bio Boris, prvi muž Dragice Radosavljević Cakane i otac njene ćerke Maje

Cakana je svojevremeno otkrila i da Nešine ćerke sa njenom Majom imaju divan odnos i da se sve četiri potrude da ih tokom praznika posete zajedno, pa je tada porodični dom u Sremčici ispunjen neopisivom srećom. 

Nešine ćerke odlično su prihvatile Cakanu, sa kojom godinama imaju skladan odnos, pa se još jednom pokazalo da nisu sve maćehe loše.

Komentari (0)

Loading