Celebrity News

Cela Jugoslavija ga je znala, učili smo o njemu u školi: Milica Milša objavila fotografiju sa svojim slavnim ocem (FOTO)

Otac Milice Milša bio je poznati književnik o kojem se i dan danas uči u školama

Cela Jugoslavija ga je znala, učili smo o njemu u školi: Milica Milša objavila fotografiju sa svojim slavnim ocem (FOTO)

Otac Milice Milša čuveni je pisac, za kojeg je glumica bila vrlo vezana, što je i ostala, nakon njegove smrti.

Glumica, koju publika trenutno gleda u seriji "Igra sudbine" , na dan godišnjice smrti svog oca Antonija Isakovića objavila je dirljivu fotografiju, koja je nastala dok je on bio živ, a ona devojčica. Ova dirljiva uspomena, svdedoči o činjenici da ni posle dvadeset godina kako njen otac više nije sa njom, Milica ne može da se oporavi od tako velikog gubitka i ne krije koliko joj otac nedeostaje.

Takođe, srpska knjiženost je izgubila velikana, koji je ostavio svoj trag značajnim delima, o kojima se danas uči u školama u Srbiji.

Pročitajte: Najneobičnija mlada - Milica Milša na svom venčanju uradila nešto što nijedna mlada nije (FOTO)

 

 

- Tata, već dvadeset godina nisi pored mene, ali si u mom srcu, duši, mislima... uvek si tu i bićeš zauvek. Volim te do beskraja beskrajno - napisala je Milica u opisu fotografije i dirnula sve svoje pratioce.

Inače, Antonije Isaković, otac Milice Milša, bio je član Srpske akademije nauka i umetnosti i njen potpredsednik od 1980. do 1992. godine. Osim toga, dobitnik je brojnih književnih nagrada, a najpoznatije su njegove pripovetke, od kojih su neke i deo školske lektire.

Komentari (0)

Loading