Celebrity News

Veza bez dece koja NEMA BUDUĆNOST! Roditelji Harisa Berkovića OVAKO napali sina zbog Rade Manojlović

Veza Rade Manojlović i Harisa Berkovića uskoro bi mogla da se podigne na viši nivo...

Veza bez dece koja NEMA BUDUĆNOST! Roditelji Harisa Berkovića OVAKO napali sina zbog Rade Manojlović

Ata Images

Veza Rade Manojlović i Harisa Berkovića traje već dugi niz godina, a par nisu pratili skandali, već su oni svoju ljubav čuvali sebično za sebe, ne dozvolivši da im bilo ko remeti idilu. Ipak, kako saznaje "Star", pevačica i njen devet godina mlađi partner, mogli bi uskoro da ozvaniče svoju vezu na nagovor roditelja, budući da Harisa navodno, roditelji savetuju da je vreme za to.

Veza Rade Manojlović i Harisa Berkovića - na ozbiljnom testu

- Na samom pocetku njihove veze Harisovi nisu bas bili oduševljeni snajkom, ali godinama su je zavoleli i sada je gledaju kao ćerku. Baš bog toga su nedavno Harisa stisli, i obavili sa njim ozbiljan razgovor. Šest godina su u vezi, a ne razmisljaju ni o venčanju, ni o deci. Rada bi volela da se ostvari kao majka, ali ona nece da forsira Harisa, jer on smatra da je jos mlad da se ostvari kao roditelj, i ona to postuje. A, njoj godine ipak idu, ima 37,
vreme je da rađa - prica za pomenuti medij anonimni izvor blizak paru.

Pročitajte: Važio je za najboljeg frajera na javnoj sceni! Evo gde je danas i KOLIKO PRELEPU PORODICU ima Radin bivši Momir Gajić (FOTO)

 

 

Takođe, Radu su Harisovi roditelji prihvatili kao svoje dete, a kako se dalje navodi, Harisu su savetovali da odluči šta mu valja činiti po pitanju budućnosti sa pevačicom.

- Radin tata ih vise ni ne pita oko dece, digao je ruke od toga, ne nada se, nego kad se desi, bice presrećan, neće da razmišlja o tome jer se samo nervira. Harisu su nedavno njegovi rekli. "Ili ženi Radu ili je ostavi. Njoj godine idu, nije u cvetu mladosti, ako neces da se ženis i ostvarujes kao otac, pusti devojku da nade svoju sreć . Ona treba već da se ostvari kao majka. Vidi šta ćeš, ovako ne možeš vise sa niom" . Zapretili su Harisu, a kada je to preneo Radi, ona je bila iznenađena, a imam utisak i da joj je bilo drago, jer je osetila njihovu
podrsku - završava izvor za pomenuti medij.
 

Komentari (0)

Loading