Celebrity News

Veza bez dece koja NEMA BUDUĆNOST! Roditelji Harisa Berkovića OVAKO napali sina zbog Rade Manojlović

Veza Rade Manojlović i Harisa Berkovića uskoro bi mogla da se podigne na viši nivo...

Veza bez dece koja NEMA BUDUĆNOST! Roditelji Harisa Berkovića OVAKO napali sina zbog Rade Manojlović

Veza Rade Manojlović i Harisa Berkovića traje već dugi niz godina, a par nisu pratili skandali, već su oni svoju ljubav čuvali sebično za sebe, ne dozvolivši da im bilo ko remeti idilu. Ipak, kako saznaje "Star", pevačica i njen devet godina mlađi partner, mogli bi uskoro da ozvaniče svoju vezu na nagovor roditelja, budući da Harisa navodno, roditelji savetuju da je vreme za to.

Veza Rade Manojlović i Harisa Berkovića - na ozbiljnom testu

- Na samom pocetku njihove veze Harisovi nisu bas bili oduševljeni snajkom, ali godinama su je zavoleli i sada je gledaju kao ćerku. Baš bog toga su nedavno Harisa stisli, i obavili sa njim ozbiljan razgovor. Šest godina su u vezi, a ne razmisljaju ni o venčanju, ni o deci. Rada bi volela da se ostvari kao majka, ali ona nece da forsira Harisa, jer on smatra da je jos mlad da se ostvari kao roditelj, i ona to postuje. A, njoj godine ipak idu, ima 37,
vreme je da rađa - prica za pomenuti medij anonimni izvor blizak paru.

Pročitajte: Važio je za najboljeg frajera na javnoj sceni! Evo gde je danas i KOLIKO PRELEPU PORODICU ima Radin bivši Momir Gajić (FOTO)

 

 

Takođe, Radu su Harisovi roditelji prihvatili kao svoje dete, a kako se dalje navodi, Harisu su savetovali da odluči šta mu valja činiti po pitanju budućnosti sa pevačicom.

- Radin tata ih vise ni ne pita oko dece, digao je ruke od toga, ne nada se, nego kad se desi, bice presrećan, neće da razmišlja o tome jer se samo nervira. Harisu su nedavno njegovi rekli. "Ili ženi Radu ili je ostavi. Njoj godine idu, nije u cvetu mladosti, ako neces da se ženis i ostvarujes kao otac, pusti devojku da nade svoju sreć . Ona treba već da se ostvari kao majka. Vidi šta ćeš, ovako ne možeš vise sa niom" . Zapretili su Harisu, a kada je to preneo Radi, ona je bila iznenađena, a imam utisak i da joj je bilo drago, jer je osetila njihovu

podrsku - završava izvor za pomenuti medij.
 

Komentari (0)

Loading