Celebrity News

Više ništa ne može da se sakrije: Fotografija otkrila istinu o braku Nevene Božović i zgodnog pilota

Fotografija Nevene Božović ne prestaje da se komentariše…

Više ništa ne može da se sakrije: Fotografija otkrila istinu o braku Nevene Božović i zgodnog pilota

Fotografija Nevene Božović i njenog supruga Nikole Ivanovića rastopila je srca svim pratiocima pevačice na društvenim mrežama i otkrila koliko je ljubav između para jaka. Iako se svojevremeno spekulisalo da par ne provodi toliko vremena zajedno usled poslovnih obaveza, istina je sasvim drugačija.

Fotografija Nevene Božović okriva porodičnu idilu

Naime, popularna pevačica nedavno se ostvarila u ulozi majke donevši na svet ćerkicu Anku, koja je zaokupirala njeno srca nepovratno. Budući da je zgodni pilot često okupiran poslom, mnogi su se zapitali da li suprug Nevene Božović provodi vreme sa naslednicom i na koji način pomaže supruzi.

Pročitajte: Porodični portret IZ SNOVA: Nevena, zgodni suprug i preslatka beba Anka u zagrljaju otopiće i najtvrđa srca (FOTO)

Instagram screenshot

 

Pomenuta fotografija razrešila se sve dileme da li su Nevena i Nikola razvdvojeni, a po svemu sudeći otkrila je i koliko je Nikola brižan otac malenoj Anki.

Nevena je zabeležila trenutak kada je par krenuo u šetnju sa naslednicom, a posvećeni tata nije ispuštao ćerkicu iz ruku, koja je bila mirna i spokojna što je sa ocem. Ono što je sigurno, sudeći po pevačicinom osmehu, jeste da joj zajedničko vreme sa porodicom i te kako prija, te da ga ne bi zamenila ni za šta na ovom svetu.

Komentari (0)

Loading