Celebrity News

VREME STREPNJE! Trudna Aleksandra se RAZBOLELA, Andrija zabrinut: Ona je moj HEROJ

Zdravlje Aleksandre Tomić tokom trudnoće nije sjajno, budući da glumica ima tegobe bolesti, koja može biti privremena.

VREME STREPNJE! Trudna Aleksandra se RAZBOLELA, Andrija zabrinut: Ona je moj HEROJ

Zdravlje Aleksandre Tomić delimično je narušeno, budući da je partnerka Andrije Miloševića otkrila da se suočava sa trudničkim dijabetesom, te da mora strogo da vodi računa o ishrani.

Zdravlje Aleksandre Tomić - problemi

Razlog za ovo stanje navela je prekomerni unos ugljenih hidrata, koje bi trebalo da smanji i povede računa kako bi regulisala nivo šećera u krvi. Gostujući u emisiji na TV “Prva” , Aleksandra je otkrila da se ne boji ovog stanja.

- Moram da vodim računa o kalorijama. Zato što sam tokom trudnoće dobila trudnički dijabetes koji je nadam se privremeni. Kažu da je to česta pojava. Ne bih o tome da pravim nikakav bauk. Ali mora da se vodi računa o unosu ugljenih hidrata, da se malo smanji - rekla je ona u pomenutoj emisiji.

Pročitajte: Budući mama i tata su se baš potrudili - Andrija i Sandra su tokom praznika napravili od stana PRAVU BAJKU (FOTO)

Instagram

 

Takođe, emotivna izabranica Andrije Miloševića objasnila je da nakon porođaja odmah nastavlja sa poslovnim obavezama u pozorištu.

- Tako da ja moram da vodim malo računa, da bih se dobro osećala. Zato što ja nosim jednog džina. Ja sam mala žena i još sada kada ne bih vodila računa o hrani, verovatno bi bilo dodatno teško. Drugo, posle porođaja moram odmah da se vratim u pozorište - dodala je Aleksandra Tomić,  prenosi “Telegraf” .

Pročitajte: ONA SIJA: Devojka Andrije Miloševića Aleksandra PRVI PUT u javnosti sa stomakom do zuba, a svi su primetili JEDNO (FOTO)

Mirko Tabašević

 

Osim toga, ona ima bezuslovnu podršku Andrije, koji joj ugađa sve vreme.

- Sve je herojski podnela. Protiče sve super. Ona je vrlo disciplinovana. Sve dobro oraganizuje. Ja sam dosta lenj. Mislim na klopu, uopšte organizaciju života. Sve ona to vodi, a ja obavljam teške radove. Te fizičke radove. Donesi, ponesi, povezi-  rekao je glumac u pomenutoj emisiji kroz osmeh.

Komentari (0)

Loading