Celebrity News

VREME STREPNJE! Trudna Aleksandra se RAZBOLELA, Andrija zabrinut: Ona je moj HEROJ

Zdravlje Aleksandre Tomić tokom trudnoće nije sjajno, budući da glumica ima tegobe bolesti, koja može biti privremena.

VREME STREPNJE! Trudna Aleksandra se RAZBOLELA, Andrija zabrinut: Ona je moj HEROJ

Instagram

Zdravlje Aleksandre Tomić delimično je narušeno, budući da je partnerka Andrije Miloševića otkrila da se suočava sa trudničkim dijabetesom, te da mora strogo da vodi računa o ishrani.

Zdravlje Aleksandre Tomić - problemi

Razlog za ovo stanje navela je prekomerni unos ugljenih hidrata, koje bi trebalo da smanji i povede računa kako bi regulisala nivo šećera u krvi. Gostujući u emisiji na TV “Prva” , Aleksandra je otkrila da se ne boji ovog stanja.

- Moram da vodim računa o kalorijama. Zato što sam tokom trudnoće dobila trudnički dijabetes koji je nadam se privremeni. Kažu da je to česta pojava. Ne bih o tome da pravim nikakav bauk. Ali mora da se vodi računa o unosu ugljenih hidrata, da se malo smanji - rekla je ona u pomenutoj emisiji.

Pročitajte: Budući mama i tata su se baš potrudili - Andrija i Sandra su tokom praznika napravili od stana PRAVU BAJKU (FOTO)

Instagram

 

Takođe, emotivna izabranica Andrije Miloševića objasnila je da nakon porođaja odmah nastavlja sa poslovnim obavezama u pozorištu.

- Tako da ja moram da vodim malo računa, da bih se dobro osećala. Zato što ja nosim jednog džina. Ja sam mala žena i još sada kada ne bih vodila računa o hrani, verovatno bi bilo dodatno teško. Drugo, posle porođaja moram odmah da se vratim u pozorište - dodala je Aleksandra Tomić,  prenosi “Telegraf” .

Pročitajte: ONA SIJA: Devojka Andrije Miloševića Aleksandra PRVI PUT u javnosti sa stomakom do zuba, a svi su primetili JEDNO (FOTO)

Mirko Tabašević

 

Osim toga, ona ima bezuslovnu podršku Andrije, koji joj ugađa sve vreme.

- Sve je herojski podnela. Protiče sve super. Ona je vrlo disciplinovana. Sve dobro oraganizuje. Ja sam dosta lenj. Mislim na klopu, uopšte organizaciju života. Sve ona to vodi, a ja obavljam teške radove. Te fizičke radove. Donesi, ponesi, povezi-  rekao je glumac u pomenutoj emisiji kroz osmeh.

Komentari (0)

Loading