Celebrity News

Novakov doček u Beogradu probudio sumnje: Zašto Jelena nije došla i šta se dešava u njihovom braku

Doček Novaka Đokovića po svemu sudeći protekao je bez supruge Jelene...

Novakov doček u Beogradu probudio sumnje: Zašto Jelena nije došla i šta se dešava u njihovom braku

Doček Novaka Đokovića okupio je veliki broj vatrenih teniserovih navijača, kao i pripadnika sedme sile, ali ono što je iznenadilo javnost jeste da se njegova supruga Jelena nije pojavila na Aerodromu Nikola Tesla. Nakon deportacije iz Australije i višečasovnog leta, najbolji teniser na svetu se vratio u Srbiju, a od njegove supruge ni traga ni glasa.

Doček Novaka Đokovića prošao je bez Jelene

Odlučivši da se ne oglašava i ne pojavljuje ispred novinara na aerodromu, Novak je napustio zgradu, a mnogi su se iznenadili jer nisu videli njegovu suprugu Jelenu. Takođe, da se pretpostaviti da će kao njegova najveća podrška Jelena biti tu, ali je ipak odlučila da se u ovim teškim trenucima za porodicu Đoković ne eksponira.

Pročitajte: Noletov slučaj produbio jaz između Jelene i Dijane Đoković - Evo kako su žena i majka tenisera uspele da se ne slažu čak ni u ovakvoj krizi

Getty Images

 

Ipak, zbog takvog gesta, mnogi su se zapitali da li je sve u redu između nje i Novaka, te da li imaju neke probleme u svom odnosu i zašto Jelena odlučila da se ne pojavi. Budući da se pisalo da se Novakova majka Dijana i Jelena mimioilaze u izvesnim stavovima, kao i u reagovanju na situaciju u Australiji, nagađa se da je supruga prvog reketa sveta odlučila da se povuče.

Takođe, spekuliše se da je Jelena svojim povlačenjem i nedovoljnim zauzimanjem za Novaka tokom nastalog problema poljuljala njihov odnos. Ipak, sasvim je moguće da Novak nije želeo da izlaže Jelenu medijskom pritisku, te joj je savetovao da brine o njihovoj deci- Tari i Stefanu i ne izlaže se dodatnom stresu, dok se problemi ne reše.

Komentari (3)

Loading
Tijana

18:23 17.01.2022

Boze boze, pa cekala ga je u stanu, nece valjda sad i ona da privlaci paznju, ako je uopste u Srbiji, a verujem da jeste!

Dada

14:07 18.01.2022

Zato što su se tako dogovorili. Valjda neko treba da brine decu, a ne da se bavi formalnostima. Pustite ljude da žive svoj život.