Celebrity News

DRUGO LICE Nike Tošić! U jeku porodične drame Karleušina i Duškova ćerka pokazala kakva je atmosfera u domu i čime se trenutno bavi (VIDEO)

Ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića otkriva kakva atmosfera vlada u porodičnoj vili na Dedinju deset dana od velikog sukoba Duška i Jelene

DRUGO LICE Nike Tošić! U jeku porodične drame Karleušina i Duškova ćerka pokazala kakva je atmosfera u domu i čime se trenutno bavi (VIDEO)

Instagram

Vest o porodičnom sukobu na Božić, Duška Tošića i Jelene Karleuše, odjeknula je u domaćim medijima poput bombe. Duško se na neko vreme, zbog izrečene mere zabrane prilaska supruzi, iselio iz porodične vile, a Jelena je odlučila da ovoga puta za medije ostane nema i da sa suprugom pomenuti problem reši u svoja četiri zida.

Ipak, mnogi su se pitali kakva je atmosfera u porodičnom domu desed dana nakon sukoba, a odgovor na to pitanje dala je ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića, Nika.

Pročitajte: Ovo su svi čekali - Oglasila se Nika Tošić usred drame između Duška i Jelene i svi plaču zbog njene objave

Naime, Nika je na svom "TikTok" nalogu sa pratiocima podelila svoju "beauty" rutinu i pokazala im svoje drugo, ženstveno lice. Ujedno je otkrila da su se u vili na Dedinju strasti smirile, da je život nastavio da se odvija normalnim tokom i da će se, barem kako za sada izgleda, uskoro sve vratiti u normalu, baš kao što je i bilo pre nemile drame njenih roditelja.

Komentari (0)

Loading