Celebrity News

Da li su otac i sin ZAISTA u idealnim odnosima? Fotografija otkriva porodičnu tajnu Alekseja i Dragana Bjelogrlića

Sin Dragana Bjelogrlića uprkos teretu poznatog oca odlučio je da okuša svoju sreću kao glumac, ali kako se nosi sa pritiskom i da li to ostavlja posledice na njegov odnos sa ocem?

Da li su otac i sin ZAISTA u idealnim odnosima? Fotografija otkriva porodičnu tajnu Alekseja i Dragana Bjelogrlića

Deca poznatih kao po nekom nepisanom pravilu obično se odluče da u karijeri pođu stopama svojih roditelja, uz čestu opasku da im je porodično prezime teret pri građenju svog lika i dela. Baš tim, težim putem, otisnuo se i sin Dragana Bjelogrlića, koji je osim glumačkog talenta, koji pokazuje na daskama Jugoslovenskog dramskog pozorišta, od oca nasledio i šarm i fizički izgled.

Aleksej je Bjelina slika i prilika i to iz onih dana kada su žene ludele za Slobodanom Bobom Popadićem, zvezdom serije "Bolji život". 

Pročitajte: Za Bjelom su žene uzdisale, a sada njegov sin nosi titulu velikog zavodnika (FOTO)

 

 

Pa ipak, pritisak javnosti ponekad ostavi trag na odnosu roditelja i dece, a da li se to desilo i Alekseju i Bjeli? Ne! Njih dvojica neguju skladan odnos, jedan drugog pitaju za savet, a Aleksej u karijeri ima bezgraničnu podršku oca i majke, koji svaku pozorišnu premijeru posmatraju iz prvih redova, vatreno aplaudirajući svom nasledniku.

Komentari (0)

Loading