Celebrity News

Arkanova deca ponovo napadaju Cecu: Sofija Ražnatović prekinula ćutanje, žestoko potkačila maćehu i progovorila o NASLEDSTVU

Ćerka Željka Ražnatovića Arkana otkrila je do sada nepoznate detalje svog odnosa sa maćehom…

Arkanova deca ponovo napadaju Cecu: Sofija Ražnatović prekinula ćutanje, žestoko potkačila maćehu i progovorila o NASLEDSTVU

Ćerka Željka Ražnatovića Arkana imala je reči hvale o maćehi, međutim u najnovijoj ispovesti da domaće medije, otkrila je šta se promenilo u njenom odnosu sa Svetlanom Cecom Ražnatović, te i šta joj zamera.

Ćerka Željka Ražnatovića Arkana više ne želi da ćuti

Naime, Sofija Ražnatović, ćerka koju je Arkan dobio sa socijalnom radnicom koja je o njemu vodila računa u belgijskom zatvoru, imala je svojevremeno reči hvale o Ceci Ražnatović sa kojom je bila u korektnim odnosima. Međutim u nedavnoj ispovesti za “Kurir” , ona je otkrila da ima problema oko podele nasledstva nakon smrti oca, te da navodno nije dobila ono što joj sleduje.

Pročitajte: Arkanova vanbračna ćerka Sofija PROGOVORILA o odnosu sa Cecom Ražnatović: Ovo je šokiralo sve! (FOTO)

printscreen

 

Osim toga, Sofija maćehi zamera što nije otkrila pravu istinu šta se događalo nakon Arkanove smrti.

Jako mi je žao što sa Cecom ne mogu da se vode razgovori kao sa ozbiljnom, odgovornom osobom i da otvoreno kažu šta se zaista dogodilo posle smrti mog oca. Želimo samo ono što nam pripada, a to je deo našeg oca. U Evropi svako dobije deo nasledstva kad roditelj umre. Naš život je tek počeo i mi takođe želimo da idemo dalje i svako malo je više nego dobrodošlo. Arkan nije bio samo Cecin muž nego i naš voljeni otac.

Podsetimo, Sofija Ražnatović je jedna od devetoro dece koje je Željko Ražnatović dobio sa pet žena.

Komentari (0)

Loading