Celebrity News

Namerno ju je UVREDILA: OVO je dokaz da Jelena Đoković NE VOLI novu devojku Đorđa Đokovića, porodica u haosu

Odnos Jelene Đoković i Saške Veselinov sve više je u epicentru znatiželje obožavatelja porodice Đoković, koji pod budnim okom prate šta se događa, te da li dve jetrve međusobno podržavaju jedna drugu.

Namerno ju je UVREDILA: OVO je dokaz da Jelena Đoković NE VOLI novu devojku Đorđa Đokovića, porodica u haosu

Odnos Jelene Đoković i Saške Veselinov, nove devojke Đorđa Đokovića, kako se spekulisalo na osnovu izjava atraktivne voditeljke bio je dobar, budući da je ona izjavila da je upoznala Taru i Stefana, Novakovu i Jeleninu decu, te da je oduševljena čitavom porodicom Đoković, koja ju je prihvatila.

Odnos Jelene Đoković i Saške Veselinov - misterija

Međutim, nakon jedne stvari koja je primetna, postavlja se pitanje, da li i Jelena ima dobro mišljenje o jetvri?

Pročitajte: Novakov doček u Beogradu probudio sumnje - Zašto Jelena nije došla i šta se dešava u njihovom braku

Instagram

 

Dok Đorđe i Saška ne kriju da uživaju u ljubavnoj idili, sumnja se da u odnosu Jelene i manekenke nešto ne ide kako treba. Iako je, kako kažu izvori medija,  par Novu godinu dočekalo Marbelji, gde su u isto vreme bili i Novak, njegova supruga Jelena i deca, kao i brat Marko, supruga prvog reketa sveta odlučila se na korak koji je mnoge začudio.

Naime, na društvenim mrežama Saša prati Jelenu na “Instagramu” , dok joj Jelena to nije uzvratila. Dodatnu sumnju izaziva i to da supruga Novaka Đokovića prati profil devojke Marka Đokovića, Letisije.

Takođe, šuška se da je razlog za neuzvraćanje virtuelnog prijateljstva taj što Jelena ima pregršt obaveza oko Fondacije, te se ne bavi intenzivno društvenim mrežama, a da li je zaista došlo do nekog sukoba, ostaje vreme da pokaže.

Komentari (0)

Loading