Celebrity News

Dočekali smo RASPLET: Jelena Karleuša donela ODLUKU o RAZVODU od Duška

Razvod Jelene Karleuše i Duška Tošića ovih dana glavna je tema domaćih medija, a sada je Jelena donela konačnu odluku o svom braku.

Dočekali smo RASPLET: Jelena Karleuša donela ODLUKU o RAZVODU od Duška

Instagram

Razvod Jelene Karleuše i Duška Tošića već dve godine je vodeća tema u domaćim medijima, međutim, od kada se pre deset dana u njihovom domu odigrala prava drama, o razvodu poznatog para ne prestaje da se priča.

Uprkos Jeleninom apelu da javnost prestane sa nagađanjima o porodičnim odnosima u njenom domu, šuškanja o razvodu postala su sve glasnija, a onda je u javnost isplivala istina.

Pročitajte: Nikad viđena fotografija - Jelena Karleuša okružena Duškovom porodicom iz Orlovata, jedan detalj će vas ŠOKIRATI (FOTO)

Miša Obradović

 

‒ Istina je da nema ni govora o razvodu. Ako se nešto i desilo tog spornog dana, njih dvoje su dovoljno zreli da sami reše probleme koje imaju. Oboma su na prvom mestu ćerke, najvažnije im je da su one dobro, a i Atina i Nika vezane su i za majku i za oca. Kako su već velike i mogu da prate šta se piše, Jeleni i Dušku primarno je da ih zaštite od senzacionalističkih napisa – otkrio je izvor blizak poznatom paru za „Scandal!“.

Iako se zbog izrečene zabrane prilaska Jeleni, Duško privremeno iselio iz porodičnog doma, čini se da će uskoro primirje biti sklopljeno, a bračni odnos brižnih roditelja ostaće do daljnjeg nenarušen.

Komentari (0)

Loading