Celebrity News

OTKRIVAMO: Vukota staje na ludi kamen! Evo ko je buduća snaja Voje Brajovića

Sin Voje Brajovića ljubi nju

OTKRIVAMO: Vukota staje na ludi kamen! Evo ko je buduća snaja Voje Brajovića

Vukota Brajović (42), koga gledamo u filmu “Toma” u ulozi legendarnog Radmila Armenulića, svestrana je ličnost, potpuno oslobođena pritiska poznatog prezimena. Sin doajena našeg glumišta Voje Brajovića najpre se bavio modelingom, onda je snimio horor film “Zona mrtvih”, koji je postigao uspeh van granica naše zemlje. Blogingom se bavi 11 godina i uređuje modni internet portal, preko kog je obišao mnoge svetske destinacije.

Atraktivnim izgledom osvaja na prvi pogled, a utisak se pojačava tokom razgovora jer razoružava besprekornim manirima, skromnošću i urođenom harizmom. Razgovarali smo o njegovom zanimljivom životu i svestranosti, ali i lepšoj polovini. 

Marko Arsić

 

Sin Voje Brajovića otkriva kako je osvojio dugogodišnju izabranicu

Određeni mediji vide vas kao zavodnika, a vi ste šaljivo izjavili da ste jedva uspeli da zavedete i vašu devojku. Da li ste ikada bili zavodnik?

- Šta uopšte znači biti zavodnik? Da li je zavodnik onaj koji se dopada ženama ili onaj koji se trudi da se dopadne, pa nešto i postigne na upornost? Nikada sebe nisam posmatrao tako, niti sam razmišljao o tome. Stvari, iako deluju komplikovano, zapravo su vrlo proste: čovek treba da prati svoj instinkt i neće pogrešiti. S mojom verenicom stvari upravo tako stoje već dosta godina – instinktivno, spontano, posvećeno. Živimo zajedno bez žurbe za bilo čim, a ja se često šalim da smo poput strip junaka – večiti verenici! Uostalom, stvari koje dobro funkcionišu ne treba menjati, pitajte Mikija Mausa i Mini!

Pročitajte: PRAVI DASA - Pogledajte kako izgleda sin Voje Brajovića FATALAN po žene (FOTO)

Marko Arsić

 

Čime se bavi vaša lepša polovina i kako najradije provodite zajedničko vreme? Čime vas je ona osvojila, a čime zadržala?

- Projektant je informacionih sistema s visokim umetničkim senzibilitetom. Sanjamo iste snove i vrlo smo sličnih interesovanja, a opet dovoljno različiti da jedno drugom budemo zanimljivi i posle toliko godina. Ili, kako bi Roki Balboa rekao – ona popunjava moje praznine! Otkad je pandemija na snazi, dosta vremena provodimo u kući, gledajući filmove i serije, igrajući igrice i dopunjavajući biblioteku. Tu je i neizbežno učenje francuskog, koji gospođici bolje ide nego meni! A odgovor na drugo pitanje – dugim nogama, nežnošću i smislom za humor (smeh)!

Ceo intervju pročitajte u novom broju magazina "Story" koji je u prodaji od 19. januara.

story

 

 

Komentari (0)

Loading