Celebrity News

Venčanja sa Deom NEĆE BITI: Mladen Mijatović konačno SVE PRIZNAO

Venčanje Dee Đurđević i Mladena Mijatovića još uvek nije u planu..

Venčanja sa Deom NEĆE BITI: Mladen Mijatović konačno SVE PRIZNAO

Instagram

Venčanje Dee Đurđević i Mladena Mijatovića, nije tema o kojoj par intenzivno razmišlja, budući da je njihova veza na visokom nivou predanosti i ljubavi. Dea i Mladen zabavljaju se već pet godina, prošli su težak period nakon saobraćajke koju je voditeljka doživela, ali je njihova povezanost jača neko ikada.

Venčanje Dee Đurđević i Mladena Mijatovića - da li će par napraviti svadbu?

Baš zbog toga što u životu ništa nije sigurno, o čemu svedoči i činjenica da se Dei život promenio u sekundi nakon što ju je udario autobus 2019. godine, Mladen ne želi da planira unapred njihovu svadbu.

Emotivni partner Dee Đurđević i novinar TV "Pink" , objasio je za "Informer" da li će biti venčanja i kako gleda na njihovu vezu, te koliko se trudi oko partnerke: 

Pročitajte: Prepolovila se! Dea Đurđević uz pomoć jednog saveta lekara izgubila 30 kilograma - Evo u čemu je tajna (FOTO)

Ata Images

 

- Ne opterećujem se venčanjem, vreme će pokazati da li će nešto da se dogodi ili neće. Sve ono što se desilo Dei pokazuje da čoveku u sekundi može da se promeni ceo život. Zato svakog dana živim punim plućima i trudim se da ga iskoristim na najbolji mogući način, a šta bude, biće. Ništa ne planiram unapred. Važno je da sam Deu osvojio i da smo zajedno. Trudio sam se da pridobijem njenu pažnju, a to sam uspeo zahvaljujući svom životnom motu. Za sve moraš mnogo da se potrudiš i oznojiš da bi ostvario cilj, tako sam i ja osvojio njeno srce pre nešto više od pet godina. Od tada smo zajedno - rekao je Mladen Mijatović.

Komentari (1)

Loading
Danica

15:45 20.01.2022

Divni ste oboje , želim vam svu sreću ovog sveta , jednu BEBICU , a što se svadbe tiče nije naravno neophodna . Dei posebno želim sve najbolje , da je živa i zdrava sto godina i hvala Bogu da je sada van svih opasnosti inače sam dane i dane plakala zbog nje. Samo se čuvajte i volite!!!