Celebrity News

Nakon razvoda preselila se sa Zvezdare na Vračar: Zavirite u novi dom Anđelke Prpić blizu Hrama Svetog Save ( FOTO)

Dom Anđelke Prpić odiše divnom energijom, kojoj dobrinose vedar duh dramske umetnice i njenog devetogodišnjeg sina

Nakon razvoda preselila se sa Zvezdare na Vračar: Zavirite u novi dom Anđelke Prpić blizu Hrama Svetog Save ( FOTO)

Dom Anđelke Prpić divan je kutak koji su glumica i njen naslednik Jakša uredili strpljivo i shodno svojim afinitetima. Umetnica je ostala dosledna toplim tonovima koje je preferirala i u prethodnom stanu. U luksuzno opremljenoj nekretnini provela je osam godina kraj ugostitelja Darija Prpića, a po svemu sudeći novi dom dekorisala je još glamuroznije.

Pročitajte: SVI GA ZNATE! Prvi put posle razvoda Anđelka Prpić POKAZALA ZGODNOG I MLAĐEG DEČKA: Nije mi se desio slučajno! (FOTO)

Instagram

 
 
 -

Veliki plazma televizor, klavir i ugaona garnitura u boji peska krase dom Anđelke Prpić, tačnije njen dnevni boravak, dok je kuhinju ona opremila u braon - crnim bojama. Nekoliko puta do sada popularna glumica i voditeljka pomenula je da joj kuvanje nije jača strana, stoga nam je duhovito priznala da u taj deo stana retko zalazi, osim kada treba sebi da pripremi jutarnju kafu.

Pročitajte: Više se ne kriju: Anđelka Prpić sa novim dečkom razmenjivala nežnost u javnosti

Instagram

 

U raskošnoj spavaćoj sobi dramske umetnice takođe su naglašeni sivi detalji, a njen bračni krevet omiljeni je komad nameštaja svih ukućana. 

Pročitajte: Slučajnost ili sudbina: Anđelka Prpić je ponovo zavolela njega, srce ne bira

 

Instagram

 

Sa puno ljubavi Anđelka je opremila nekretninu u kojoj posebno mesto zauzima i kutak namenjen stvaralačkom zanosu njenog naslednika. Jakša, naime voli i ume da crta, stoga se ponosna mama potrudila da mu obezbedi sve neophodno.

 

Komentari (0)

Loading