Celebrity News

Iza zatvorenih vrata: Jelena TRI PUTA OSTAVLJALA NOVAKA! Evo zašto je odlazila i ko im je spasio brak

Jelena Đoković ostavila Novaka i to čak tri puta do sad, pišu domaći mediji i otkrivaju ko je spasio brak najboljeg tenisera na svetu

Iza zatvorenih vrata: Jelena TRI PUTA OSTAVLJALA NOVAKA! Evo zašto je odlazila i ko im je spasio brak

Prema pisanju pomenutih medija, Jelena Đoković ostavila je Novaka čak tri puta, odnosno na to je pomišljala, a da prebrode krize u braku pogla im je ni manje ni više, nego mudrost Novakove mame Dijane.

- Nikad Jelena nije pomišljala da ode zauvek, ali je imala faze kada više nije mogla da se nosi sa Novakovim padovima i periodima kada se povlačio u sebe, te nije mogao da pronađe izlaz - započinje izvor za "Scandal!" i dodaje:

Pročitajte: Duboko udahnem da se smirim - Oglasila se Jelena Đoković SLOMLJENA nakon DRAME sa Novakom u Australiji

Getty Images/Srdjan Stevanovic

 

- Pored kuće, dece, bračnih obaveza, vođenja fondacije, poslova, javnosti imala je nad glavom i Novakove uspone i padove, ali i povredu lakta, tada im je bilo najteže. Baš u to vreme imao je niz poraza i mnogi su ga kritikovali. Novak se povlačio u sebe, nije znao kako da se izbori sa pritiskom javnosti. Jelena je pokušavala da ga podigne na razne načine, pričala je s njim danima i noćima, tražeći način da ga vrati na put uspeha, ali on tada nije imao snage. To ju je pogađalo pa je da bi ga trgla govorila da će otići i da se neće vratiti dok ne bude ponovo stari Nole - kaže izvor i otkriva ko je pomogao da brak Novaka i Jelene opstane uprkos svemu.

- Dijana je to na vreme osetila, pa je bila ključna u rešavanju problema. Dosta je tada Jeleni pomagala oko dece i drugih obaveza, ali ju je i svakodnevno bodrila. Kroz suze joj je ponavljala: "Ajde, ne padaj, moraš izdržati, na kraju sve ostane na nama ženama. Samo budi uz muža i biće sve uredu. Žena je stub porodice, ako ona padne pada sve. Zamisli kroz šta sam sve ja morala da prođem dok smo još bili podstanari i morala da se bavim mužem i decom i borim da preživimo, okupiraj se time da održiš porodicu na okupu i da svi zajedno pregrmite ove teške trenutke" - navodi izvor njene reči.

Pročitajte: Novakov doček u Beogradu probudio sumnje - Zašto Jelena nije došla i šta se dešava u njihovom braku

Profimedia

 

- Srećom Jelena je poslušala Dijanine savete, a kasnije je i sam Novak u jednom dokumentarcu istakao da ga je samo Jelena spasila i naterala da se digne i okrene prirodi, mudrim mislima i veri. Jelena je uspela da promeni Novakov način razmišljanja, da ga psihički ojača, i sada su zajedno uspeli da prevaziđu sve i postanu jači nego ikada.

Komentari (0)

Loading