Celebrity News

Fotografije koje SVE OBJAŠNJAVAJU! Duško bez žene i dece slavio rođendan u rodnom gradu, ALI JEDNU STVAR SVI KOMENTARIŠU

Rođendan Duška Tošića protekao je bez supruge Jelene Karleuše…

Fotografije koje SVE OBJAŠNJAVAJU! Duško bez žene i dece slavio rođendan u rodnom gradu, ALI JEDNU STVAR SVI KOMENTARIŠU

Boško Karanović

Rođendan Duška Tošića bio proslavljen sinoć u velikom stilu. Fudbalski menadžer je u sred skandala koji se dogodio za Božić, kada je navodno udario suprugu, a koji i dalje traje, organizovao gala žurku sa svoje prijatelje.

Rođendan Duška Tošića - potpuno neočekivano

Budući da su tokom jučerašnjeg dana nekadašnjem fudbaleru pristizale čestitke javno putem društvenih mreža, svi su očekivali reakciju Jelene Karleuše koja je izostala, barem što se čestitke tiče. Ona je otputovala u Dubai, gde će za vikend održati koncert, a oglasila se kratko iz aviona na “Instagramu”.

Pročitajte: OVOME SE NISMO NADALI! Duško danas slavi 37. rođendan, a evo da li je stigla čestitka od supruge!

 

 

Ipak, mnoge je iznenadilo da će njen suprug i pored porodičnog skandala slaviti rođendan, bez supruge, kojoj ne sme da priđe jer ima izrečenu zabranu prilaska,  i bez ćerki Atine i Nike. Tošić je u Zrenjaninu okupio mnoštvo prijatelja, a jedan detalj svi su primetili.

Pročitajte: Nikad viđena fotografija - Jelena Karleuša okružena Duškovom porodicom iz Orlovata, jedan detalj će vas ŠOKIRATI (FOTO)

Instagram

 

Naime, na proslavi rođendana Duška Tošića nije bilo nijedne ženske osobe, već je bilo muško društvo. Suprug Jelene Karleuše duvao je svećice na torti, a šta je poželeo i da li je to pomirenje i stabilizacija odnosa sa suprugom, ne možemo zasigurno da tvrdimo.

Pročitajte: Ionako sam do sada samo ja bila zaslužna za opstanak braka! Karleuša NIKAD SUROVIJE o mužu Dušku i RAZVODU

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading