Celebrity News

Žurka kao iz snova, ali JEDNA OSOBA NEDOSTAJE! Zavirite na luksuznu proslavu rođendana ćerke Aleksandre Jeftanović (FOTO)

Ćerka Aleksandre Jeftanović proslavila je rođendan poput princeze..

Žurka kao iz snova, ali JEDNA OSOBA NEDOSTAJE! Zavirite na luksuznu proslavu rođendana ćerke Aleksandre Jeftanović (FOTO)

Ćerka Aleksandre Jeftanović, Ana, proslavila je 7. rođendan, a povodom toga voditeljka je organizovala veličanstvenu žurku, po volji svoje mezimice.

Jedno od najprepoznatljivijih TV lica, požrtvovana je majka, koja svojim naslednicima Aleksi i Ani ugađa u svakom trenutku, a u isto vreme ih vaspitava u skladu sa tradicionalnim i ispravnim vrednostima.

Slavlje koje je upriličeno, okupilo je vršnjake ćerke Aleksandre Jeftanović koja je bila veoma uzbuđena i raspoložena. Druženje je trajalo dugo, a Aleksandra je bila presrećna i ponosna što nije želela da sakrije, već je javno napisala dirljive reči i zahvalila se svima koji su Ani čestitali rođendan:

Pročitajte: Neobično venčanje Aleksandre Jeftanović i Aleksandra Švrake - Čak i spektakularnu venčanicu zasenili posebni gosti (FOTO)

 

 

- Ana je napunila 7.godina! Zurka je bila velika, samo za male ljude, njenu ekipu. Haljina carobna, jer ako se Ana pita, a pita se, vise je vise! Bila je na visini zadatka iako je ustala u 5h, od uzbudjenja. Takva je u svemu, to je stav prema zivotu. Majka umorna, pospana, presrecna. Hvala na svakoj poruci i paznji danas svakom od vas - napisala je ponosna mama ispod fotografije, a mnogi su prokomentarisali haljinu slavljenice.

Inače, voditeljka sa suprugom, advokatom Aleksandrom Švrakom brine o dvoje dece, koji su centar njihovog sveta, a svojevremeno je objasnila kakav odnos imaju i kakva je narav Alekse i Ane. Takođe, njen suprug i Anin otac nije se pojavio na fotografijama sa rođendana, ali je vrlo izvesno da nije želeo da se eksponira, budući da nije javna ličnost.

Pročitajte: Deceniju kasnije zaljubljeni kao prvog dana - Aleksandru Jeftanović i njenog supruga ovakve niste videli (FOTO)

 

 

- Istina je da se stalno pitam jesam li dobar roditelj, zašto i kako ovo nisam dobro uradila, ali se u pricipu ne bavim pedagogijom, više se vodim osećajem. Ne bih volela da propustim njihovo odrastanje, a to da li ću jednoga dana biti naporna keva i umeti da ih pustim, verovatno i neću. Ne bih to volela, jer već imam neke uvide u budućnost. Ana je, naime, zaljubljive prirode (smeh). Mislim da su moja deca vaspitana, da nisu razmažena, da sam vrlo stroga, ali da istovremeno od mene dobijaju mnogo ljubavi i pažnje i da se to vidi - rekla je jednom prilikom za “Story” Aleksandra Jeftanović.

Komentari (0)

Loading