Celebrity News

DRAMA! Ana Sević se POLUDETI zbog onog što su Darko i njegova nova devojka učinili njenoj ćerkici!

Darko Lazić i Ana Sević zakopali su ratne sekire, ali nedavni događaj mogao bi da razbesni pevačevu bivšu partnerku..

DRAMA! Ana Sević se POLUDETI zbog onog što su Darko i njegova nova devojka učinili njenoj ćerkici!

Darko Lazić i Ana Sević, vodili su spor oko neplaćene alimentacije, a kako piše “Svet-scandal” , to je okonačno i pevač je izmirio svoja dugovanja prema bivšoj partnerki. Budući da imaju zajedničku ćerku Lorenu, na osnovu objava na društvenim mrežama, stiče se utisak da je Darko sada redovnije viđa, a čak ju je upoznao sa sadašnjom devojkom Barbarom Bobak.

Darko Lazić i Ana Sević - novi rat na pomolu?

Njih troje nedavno su proveli vreme, a kako piše pomenuti medij, Ana Sevoć mogla bi biti izuzetno ljuta zbog ponašanja devojke Darka Lazića. Naime, pevač je pre nekoliko dana objavio na svom “Instagram” profilu dva snimka.

Pročitajte: Prizor dana - Sin Darka Lazića od malih nogu krenuo očevim stopama! O ovom gestu malog Alekseja ne prestaje da se priča (FOTO)

Instagram screenshot

 

Na prvom je snimio Barbaru i ćerkicu kako pretrčavaju ulicu van pešačkog prelaza, te se spekuliše da je Ana Sević šokirana. Na drugim snimku Lorena i Barbara šminkaju i lakiraju nokte Darku, a tom prilikom kada se Lazić pobunio, njegova devojka je izgovorila pogrdne reči i psovke pred njegovom ćerkom.

Pročitajte: Čestitka je tu, ali tate nema - Zbog sukoba Marine i Darka, drugi Aleksejev rođendan potpuno drugačiji (FOTO)

Instagram screenshot

 

Pretpostavljajući da Ana Sević vrlo pažljivo vaspita svoje ćerke, verovatno joj nimalo neće biti prijatno zbog takvog ponašanja Lazića i Bobakove.

Komentari (0)

Loading