Celebrity News

Zanemećete kad vidite kakva je lepotica supruga Gorana Vesića, a već godinama ste je gledali na televiziji u potpuno drugoj ulozi (FOTO)

Supruga Gorana Vesića je šarmantna poslovna žena...

Zanemećete kad vidite kakva je lepotica supruga Gorana Vesića, a već godinama ste je gledali na televiziji u potpuno drugoj ulozi (FOTO)

Supruga Gorana Vesića ne eksponira se u javnosti preterano, ali kada se pojavi nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Šarmantna Vanja Kostić supruga je zamenika gradonačelnika grada Beograda, ali zasigurno nije u njegovoj senci, budući da je na profesionalnom polju i te kako uspešna.

Supruga Gorana Vesića je uspešna poslovna žena

Kako piše "Hello" , ona je diplomirala sa 22 godine, a sa 25 postala direktor brokerske kuće i radila je u marketingu Fudbalskog kluba „Crvena zvezda“ , što je doživela je kao ostvarenje sna.

Pročitajte: Ministarka dobrog ukusa! Darija Kisić Tepavčević jednim trikom pokazala kako da budete stilizovani u svakoj prilici

Instagram screenshot

 

‒ To je klub koji obožavam odmalena, a sport pratim otkako znam za sebe. Malo ljudi može reći da radi posao koji voli, a ja sam jedna od njih – ispričala je Vanja jednom prilikom, prenosi pomenuti medij.

Budući da odmalena voli sport i prati svetsku i domaću fudbalsku scenu, supruga Gorana Vesića je nakon „Crvene zvezde“ i „Marakane“, prešla u Fudbalski savez, gde je danas na poziciji direktora marketinga i PR-a.

Pročitajte: EKSKLUZIVNO! Partnerka premijerke Brnabić Milica osvanula na naslovnoj strani arapskog magazina! Fotografija o kojoj će se DUGO PRIČATI!

Instagram screenshot

 

‒ Rasla sam u porodici gde su nam uzori bili igrači „Zvezde“, a ne pevači i glumci. Nisam ni sanjala da ću ikada biti u prilici da radim sa Draganom Stojkovićem Piksijem. Za mene je to čast i velika obaveza. Od njega uvek možete mnogo da naučite, a njegov autoritet, harizma i iskustvo kao fudbalera, funkcionera i trenera primećuju se na prvi pogled - ispričala je svojevremeno ona, prenosi pomenuti medij.

Osim toga, budući da je vrlo entuzijastična u poslu, Vanja je pokrenula kampanju za ženski fudbal u Srbiji, u koju ulaže beskrajno mnogo energije.

Pročitajte: VRT KAO IZ BAJKE - Pogledajte gde živi premijerka Ana Brnabić sa partnerkom Milicom i sinom Igorom (FOTO)

Instagram screenshot

 

‒ Odlučila sam da pokrenem kampanju za ženski fudbal u Srbiji. Veoma sam srećna što sprovodim taj projekat jer radim nešto korisno i dobro. Nailazim na neuporedivo više razumevanja nego što sam očekivala. Svet je onakav kakav ga ti napraviš. Mislim da nije ni muški, ni ženski, već pripada svima. Uvek znam šta hoću, nikada ne odustanem od onoga što sam zacrtala, govorim ono što mislim. To mi nekada stvara probleme jer se lakše prihvataju osobe koje je moguće staviti u kalupe, koje ne izlaze iz svoje zone komfora i vode „politiku nerazumevanja“ - objasnila je supruga Gorana Vesića, prenosi pomenuti medij.

 

Komentari (0)

Loading