Celebrity News

OTKRIVENA DUGO SKRIVANA ISTINA: Sada je jasno šta Dragana Mićalović misli o zetu Vojinu

Odnos Dragane Mićalovića i Vojina Ćetkovića bio je misterija za javnost.

OTKRIVENA DUGO SKRIVANA ISTINA: Sada je jasno šta Dragana Mićalović misli o zetu Vojinu

Odnos Dragane Mićalovića i Vojina Ćetkovića intrigira domaću javnost, a sestra Slobode Mićalović nije previše govorila na tu temu, budući da je fokusirana na svoju profesionalnu karijeru i poslovne poduhvate.

Ipak, nakon odluke koju je nedavno donela i spleta životnih okolnosti, Dragana je progovorila o tome da li je Sloboda i Vojin podržavaju. Naime, u medijima je osvanula vest da lepa glumica napušta snimanje serije “Igra sudbine”, u kojoj tumači ulogu Une Hristić.

- Ja ne nastavljam snimanje serije - otkrila je  Dragana ali ne želi da detaljiše šta će se dogoditi sa njenim likom, preneo je “Blic” .

Pročitajte: Na stolu se vidi snimak ultrazvuka! Sloboda Mićalović se oglasila iz ginekološke ordinacije, fanovi USHIĆENO ČESTITAJU (FOTO)

Milovan Milenković

 

Takođe, ona je otkrila da radi na projektu sa sestrom Slobodom, te su se mnogi zapitali kakav je njihov odnos i da li je Vojin Ćetković blizak sa svastikom.

- Najlepše na svetu je biti sestra Slobode i Mirjane, kaže Dragana, i potvrđuje za pomenuti medij da je u skladnim odnosima sa zetom, čije savete sluša:

- Apsolutno. Njegovi saveti su mi beskrajno važni i korisni -

Komentari (0)

Loading