Celebrity News

Ovako izgleda suprug Jelene Kostov koji je prava misterija za javnost, a evo zašto ga skriva od medija (FOTO)

Muž Jelene Kostov zgodni je pripadnik žandarmerije, koji baš iz razloga što izbegava pojavljivanje u javnosti već godinama intrigira medije

Ovako izgleda suprug Jelene Kostov koji je prava misterija za javnost, a evo zašto ga skriva od medija (FOTO)

Prava nepoznanica je muž Jelene Kostov. Pored imena, prezimena i toga čime se bavi o pevačicinom izabraniku Miljanu Vukoviću izuzetno se malo zna.

Pročitajte: Porodična oaza Jelene Kostov u Skojevskom naselju: Od pogleda s terase ostaćete bez daha (foto)

Instagram

 

Zna se da sa estradnom umetnicom, nekadašnjom učesnicom muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" ima petogodišnjeg sina Miliju, da zajedno žive u Skojevskom naselju u Beogradu u raskošnom stanu na poslednjem spratu zgrade koja gleda na Avalski toranj. Takođe je poznato, a na osnovu retkih fotografija koje je svojevremeno Jelena objavljivala na svom "Instagram" profilu, da je Miljan vrlo zgodan, što proizlazi iz toga što voli da trenira.

Pročitajte: Isplivale prve fotografije sina Jelene Kostov: Pogledajte na koga liči mali Milija

Instagram

 

Muž Jelene Kostov vrlo je i romantičan. Do tog zaključka došli smo na osnovu veridbe koju je davne 2014. godine priredio pevačici. Naime, Miljan je Jelenu zaprosio na njen 31. rođendan, tako što joj je umesto poklona dao verenički prsten. Iznanadio ju je stavivši joj dijamantski nakit u čašu šampanjca. Ubrzo su se i venčali, iako svadbu, upravo po Vukovićevoj želji, nikada nisu pravili.

Pročitajte: Muž Jelene Kostov pevačicina je najveća uteha dok prolazi kroz najteži period: Više nisam ona stara

Instagram

 

Skladni supružnici pre venčanja zabavljali su se tri godine, a Vuković je Kostov već tada naznačio da ne želi javno eksponiranje, što ona strogo poštuje.

- Rekao mi je da od njega mogu da tražim apsolutno sve što poželim, ali nikada ne želi da se eksponira javno, jer me voli zato što sam to što jesam a ne zato što se bavim pevanjem - kazala je ranije ona.

Komentari (0)

Loading