Celebrity News

EKSKLUZIVNO! Vojin Ćetković prvi put otvoreno o problemima u braku sa Slobodom Mićalović: Ljubomora vodi do propasti odnosa

Brak Vojina Ćetkovića i Slobode Mićalović važi za jedan od najskladnijih na javnoj sceni

EKSKLUZIVNO! Vojin Ćetković prvi put otvoreno o problemima u braku sa Slobodom Mićalović: Ljubomora vodi do propasti odnosa

Uzor mnogim novopečenim bračnim parovima je brak Vojina Ćetkovića i Slobode Mićalović. Skladni supružnici vrlo vode računa kako će se u javnosti predstaviti, a da li je njihov odnos baš toliko divan kako se publici čini otkrio je Vojin. Glumac, koji već ima jedan brak iza sebeistakao je da mu je sloboda u braku od presudnog značaja, te da je to jedan od razloga zašto on i njegova emotivna partnerka bez većih trzavica funkcionišu već 13 godina.

- Nemam osećaj da sam vezan otkako sam u braku, jer ni Boba ni ja ne bismo mogli uspešno da se bavimo glumom da smo sputani jedno drugim i da imamo velike uzajamne obaveze. Ako se čovek oseća slobodnim, onda je to prava stvar za svaku kvalitetnu vezu i brak – rekao je on, a zatim ipak priznao da mu je mir u kući od presudnog značaja.

-  Postoje razni umetnici koji najbolje rade kada se dešava nešto strašno u njihovom životu, a ja nisam takav čovek. Oduvek mi je bila bitna emotivna stabilnost. Ako mi je dobro u kući, onda se dobro i osećam i radim.

Pročitajte: Beogradsko sklonište Slobode i Vojina! Zavirite u luksuzan stan - Bajka za Milu i Veru (FOTO)

Miša Obradović

 

Vojin nije krio da i u njegovom braku, kao i u svakom drugom povremeno postoje razmirice, svađe, pa i ljubomora ali da on i Sloboda nikada ne dozvole da pređu granicu, koja bi dovela do kraha odnosa.

- Da smo bolesno ljubomorni, oboje bismo brzo propali i naš brak, ne bi funkcionisao onako kako za sada funkcioniše. Sa Slobodom gajim potpuno otvoren odnos. Nisu glumci toliko zatvoreni. Naprotiv. Zar neko ko se svake večeri na sceni publici, koju ne poznaje, daje deo sebe, može da bude zatvoren, a naročito u odnosu sa voljenom osobom.

Pročitajte: Sloboda Mićalović šokirala izjavom o preljubi u braku: PA ŠTA ako sam bila neverna?

Boško Karanović

 

Brak Vojina Ćetkovića i Slobode Mićalović otpočeo je 2008. godine kada se glumački par venčao u crkvi. Opštinsko venčanje kasnije je obavio, a Sloboda je uprkos tome već nakon prvog venčanja u profesionalnim krugovima na svoje dodala suprugovo prezime, što je njega oduševilo.

Komentari (1)

Loading
Bosa

15:20 05.02.2022

Najlepsi I najbolji glumacki par, zelim vam srecu, jer zelimo svi da vas gledamo zajedno.... Vi niste to sto jeste, kada ste razdvojeni. Predivni ste, I ostani te takvi.. Skupa, poljubi te devojcice za baba Bosu.. Ljubim vas, I obozavam da vas gledam, jer ste najbolji.