Celebrity News

Ljubavno gnezdo gde Petar Grašo uživa: Zavirite u ušuškani dom Hane Huljić (FOTO)

Dom Hane Huljić prilično je jednostavan bez previše detalja...

Ljubavno gnezdo gde Petar Grašo uživa: Zavirite u ušuškani dom Hane Huljić (FOTO)

Dom Hane Huljić, nove devojke hrvatskog umetnika Petra Graša, odiše smirenošću i dobrom energijom, koja je primetna čak i na fotografijama koje je ćerka Tončija Huljića objavila na društvenim mrežama. Hana, koja čeka dete sa svojim izabranikom Grašom, u svom domu pronalazi neophodan mir, budući da je otkriće njene veze sa muzičarem naišlo i na osude javnosti, kada su razni negativni komentari osvanuli da "Instagramu" .

Pročitajte: Balkanom odjeknule lepe vesti - Hana Huljić TRUDNA, Petar Grašo POSTAJE OTAC! Danijeli slomljeno srce

Instagram screenshot

 

Nije poznato da li u njenom domu stanuje Grašo, ili ona provodi vreme kod njega, ali je stan Hane Huljić definitivno je primer udobnog devojačkog doma, u kojem je fokus na dobro raspoloženje i gostoprimstvo.

Pročitajte: Drugo nismo ni očekivali - Fotografija dokazuje šta majka 15 godina mlađe Hane misli o novom zetu Petru Graši

Instagram screenshot

 

Ono što najviše privlači pažnje jeste jednostavna soba, bez previše detalja, u kojoj se nalazi klavir na kojem ćerka Tončija Huljića stvara muziku. Budući da je odmah pored prozora, Hana uživa u svakom dobu godine, posmatrajući prirodu ispred doma, dok sedi za klavirom. 

Dom Hane Huljić je prelepo mesto 

Ostale prostorije, makar koliko se vidi na pomenutim fotografijama sa "Instagrama" , takođe su ispunjenje svetlošću, a pred praznike Hanin dom bio je prilično raskošno dekorisan.

Pročitajte: OVO JE MOJA ISTINA! Petar Grašo prvi put o raskidu veze sa Danijelom i ljubavi sa 15 godina mlađom Hanom nakon što ga je ceo Balkan OSUDIO

Instagram screenshot

 

Ogromna jelka i pregršt ukrasa, krasili su stan nove devojke Petra Graša, a ona je sve zabeležila i podelila na društvenim mrežama. Takođe, interesantno je da Hana ima nekoliko plišanih igračaka sa motivima animiranih likova, te se zabavlja sa njima, fotografisajući ih u raznim kreativnim trenucima.

Pročitajte: Fotografija koja će Danijeli slomiti srce - Petar Grašo u zagrljaju nove devojke, svi komentarišu JEDNO

 

Komentari (0)

Loading