Celebrity News

Veliki gubitak! Potpuno slomljen Nenad Jezdić objavio fotografiju i rasplakao sve: BOL JE NEZAMISLIVA (FOTO)

Bol Nenada Jezdića ne prestaje..

Veliki gubitak! Potpuno slomljen Nenad Jezdić objavio fotografiju i rasplakao sve: BOL JE NEZAMISLIVA (FOTO)

Bol Nenada Jezdića, zbog gubitka prijatelja i kolege Marinka Madžgalja, neopisiva je, a glumac je nedavno objavio potresnu fotografiju koja je naterala suze na oči celom reginonu.

Bol Nenada Jezdića ne prolazi

Glumac Nenad Jezdić pre pet godina ostao je bez voljenog, iskrenog i životnog prijatelja, Marinka Madžgalja, koji je prerano napustio ovaj svet, usled teške bolesti sa kojom se dugo borio u tišini. Veliki umetnik i još veći čovek, bio je dobar prijatelj sa Jezdićem, koji i dalje ne može da se oporavi od strašne sudbine koja je zadesila pokojnog Marinka u 38. godini života.

Pročitajte: Raskošno imanje kao iz filmova - U ovom raju u okolini Valjeva živi Nenad Jezdić sa suprugom Sarom (FOTO)

Izvor:Gloria.rs, Foto:memorial service, ataimages

 

Ne mogavši da obuzda emocije, Jezdić je poslednju objavu na društvenim mrežama posvetio Madžgalju i uputio mu emotivne reči, koje odzvanjaju.

Pročitajte: Više ih ne viđamo u istom društvu! Jedan od naših najpoznatijih glumaca je KUM Željka Joksimovića! Šta se desilo sa njihovim odnosom?

 

 

- Ja, nem, sitan, jedino verujem da verujem. Na kraju samo to i mogu. Da verujem kako ne znam, niti ja niti iko od nas, šta je zapravo njegova i sve smrti ovoga sveta. Njegova posebno. I da je sada prošao i došao gde treba i kod koga treba,da je sada zdrav i da ga ništa ne boli, da je sada jedini njegov problem naše preostalo vreme spram njegove večnosti. A on onako čežnjiv, željan druženja ne može da nas dočeka. Pa peva sebi ravnim, zaodenut angeolskim likom. Brat moj dobri - napisao je uz pomenutu fotografiju neutešni glumac, kojeg su snažne emocije savladale.

Komentari (0)

Loading